Happy68, по-нежно бе момиче. Като гледам регистрацията на stanislavnba, във форума, трябва да е от старите хиени във форекса!
Happy68, по-нежно бе момиче. Като гледам регистрацията на stanislavnba, във форума, трябва да е от старите хиени във форекса!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и да е със стара регистрация, ама това не му дава право на такова отношение. Създава теми (интересни), ние пишем съвсем съвестно и след това той се прави на велик. Айде нема нужда. Има граница.
между другото, ти прочете ли трите му теми от вчера? Прочети ги внимателно, ако искаш и да видим, как ще реагираш.
Давам само пример: с теб и мен - знаеш, че няколко пъти коментирам твоите графики за някои ценови модели. Сега е времето да ми кажеш, дали и аз съм била толкова категорична, че .. виждаш ли, само аз разбирам, пък ти си балама.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки си има стратегия, някой предпочитат дългосрочната търговия, други обичат да скалпират. Първия метод е някак си по безопасен, ама трябва да имаш бая капитал, а от втория макар и с малко повече риск, може да направиш повече печалби. Както казва plovcity, гледайте си графиките и не се влияйте от мнения на "големите" .
Виж какво, моето момче, не си дорасъл в трейдинга, за да ми даваш акъли. Умишлено не формулирах точно това, което касаеше първия вариант, за да видя, как ще отреагираш. Е, от реакцията става ясно, че ти самия си ограничен само от собственото си виждане на това, какво представлява трейдинга и нямаш представа, как го правят другите. така че, дай по-полека.ей ама какви нерви, предполагам наближаваш кофти възраста от 50г и проблемите тогава. Не може да се ядосваш толкова лесно и да търгуваш. Явно не ти е основно занимание
.
А иначе през половината ден чета материали от про-трейдъри и това как те търгуват. И общото между всички е че никой от тях не ти дава предвиждания за пазара, накъде щял да ходи и т.н. Хората които ти дават акъл накъде ще ходи пазара не са трейдъри.
кой казва, че се нервя, макар че наистина си вървя към тези години. Реагирам на твоята наглост, защото част от нея е насочена и към мен.ей ама какви нерви, предполагам наближаваш кофти възраста от 50г и проблемите тогава. Не може да се ядосваш толкова лесно и да търгуваш. Явно не ти е основно занимание
.
А иначе през половината ден чета материали от про-трейдъри и това как те търгуват. И общото между всички е че никой от тях не ти дава предвиждания за пазара, накъде щял да ходи и т.н. Хората които ти дават акъл накъде ще ходи пазара не са трейдъри.
Много си прав, ако не се търгуваше хазартно нямаше голяма част от трейдърите да зануляват сметка след сметкатрейдинга е на над 100 години, как си помисли че ще кажа нещо по различно от това което повтарят протата по 1000 пъти ?
А 95% от хората които търгуват Форекс търгуват хазартно, без никакви емпирични данни, и съм сигурен че този процент е същия и за хората в този форум и във всеки друг форум на планетата.
Отваряне на рандом позиции, защото им изглеждат добре
Признавам! Не ми прощаваш нищо. Но и аз не ти се сърдя. Щото и на мен много неща ми се губят.Знаеш ли колко време съм работил на реал, и то успешно, без да знам нищо. Дори играех само на линейната графика. Търсех хармония в нея. Имах си моя теория.
За три теми или три поста ме питаш. Щото освен в тази тема, не съм засичал мнения в другите теми. Та видях какво е написал. Може спокойно да ги отнесеш във всяка друга тема. И никой няма да намери разлика!
ами кво не се нервиш аз дори не съм писал толкова груб пост , а аз доста груби съм ги писал.
Просто нещата които пиша са факти не са неща които сам съм ги измислил.
А да знаеш че нямам никакво уважение към хора които говорят като пенсионери(моето момче).
Това че си на дадени години или имаш "опит" не те прави повече от останалите хора и в повечето случай дори е по лошо откъм знания.