Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aууу това заболяами кво не се нервиш аз дори не съм писал толкова груб пост , а аз доста груби съм ги писал.
Просто нещата които пиша са факти не са неща които сам съм ги измислил.
А да знаеш че нямам никакво уважение към хора които говорят като пенсионери(моето момче).
Това че си на дадени години или имаш "опит" не те прави повече от останалите хора и в повечето случай дори е по лошо откъм знания.![]()
A бе наистина защо тези, които приемат трейдинга за хоби, изпадат в истерия, когато се появи някой който работи здраво и каже нещата в прав текст без увъртане ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахахахахахахаххахахаха- това трябва да е 5 реда, направо не мога да спра да се смея..
Да бе бизнеса е добре, даже и с жената съм вече почти 6 години(ужас направо), ама тука ми стана забавно и си пиша..
Добре, защото много ме нападнахте. Няма да коментирам отношението ти към хануман, само ето този пост - той е отговор на моето мнение по въпроса.
Значи Хепи тука говориш за различни неща. Едното е анализ и няма нищо общо с търговията. Анализаторите обикновено са много лоши търговци, затова и се занимават с анализ не с търговия. Анализа сутринта е да се видят големите съпротиви, трендлинии и там каквото гледате за да си намерите таргети. Но нямаш ли сет от правила които да ти казват кога да влезеш и не го ли спазваш то тогава изобщо не знаеш какво правиш и това не е търговия. А анализа се основава на базови знания и предвиждания, предполагания, в повечето случаи дори ти казва "пазара ще иде надолу, ако не иде надолу ще иде нагоре". А това май всички го знаем
- говорила съм за различни неща - естествено, че са различни, то е написано, ама ти не си си направил труда да го прочетеш и разбереш
- стигнал си до думата анализ и до там си спрял, след което започваш със собствената ти пледоария за анализа - и къде отиде коментара за видовете поглед върху пазара? Какво се опитваш да ми кажеш с цялото си това повествование? Мислиш ли, че аз не знам какво е анализ и за какво служи?
Ето затова написах, да не ми даваш уроци. Няма какво да се правиш на ощипана госпожица и да ме нападаш, че виждаш ли, била съм нервничела.
----------
ооо, тя такава ли била работата? .......................... изкъшквам се
ами то беше цял разговор и твоето писане се включи точно както аз съм го описал. Ако не си имала това предвид хубаво. Ама си звучи точно така. Пък и това което беше написала беше точно от човек който има нужда от уроци, ама явно и там съм се объркалДобре, защото много ме нападнахте. Няма да коментирам отношението ти към хануман, само ето този пост - той е отговор на моето мнение по въпроса.
- говорила съм за различни неща - естествено, че са различни, то е написано, ама ти не си си направил труда да го прочетеш и разбереш
- стигнал си до думата анализ и до там си спрял, след което започваш със собствената ти пледоария за анализа - и къде отиде коментара за видовете поглед върху пазара? Какво се опитваш да ми кажеш с цялото си това повествование? Мислиш ли, че аз не знам какво е анализ и за какво служи?
Ето затова написах, да не ми даваш уроци. Няма какво да се правиш на ощипана госпожица и да ме нападаш, че виждаш ли, била съм нервничела..
Нищо вече ще ти отговарям като съм 100% сигурен в това което чета.
Оставка господин Куеста !
Мошеник ..........![]()
army dad
stanislavnba,
Отново прегледах мненията от тази тема и все повече ми изглежда, че или основният ти въпрос е некоректно зададен на базата на това , което искаш да кажеш, или идеята е да се предъвкват познати неща с цел трупане на бонуси. Видях, че последното е отречено от тебе в другата тема, така че - остава първото. Сега по-конкретно:
Ок, моята система е такава: винаги дълги позиции с точно определени и винаги едни и същи обем, лимит и стоп. Отварям ги примерно по една на ден. Дотук изпълнявам условията на 100% - имам система и я спазвам неотклонно. Въобще не ме интересува пазара. Графики, фундамент - нищо. Е, ще бъда ли успешен?
Първи вариант: попадам в капана на разочарованието, и то голямото разочарование - в края на месеца, не просто от една сделка, в която съм опитал да предвидя пазара.
Втори вариант: печеля и продължавам така дълго време.
Та кажи ми да я почвам ли тази система? Кой от двата варианта ти се струва вероятен?
Всичко по-горе звучи опростенческо и заядливо, но, поне досега, не си го опровергал по никакъв начин. Някой може да си помисли, че така стават нещата и да направи нещо подобно.
А между другото засега ми звучи опростенческо и заядливо и цялата тема, но сигурно аз не разбирам. Ще се радвам да поясниш и да ме опровергаеш.
----------
Второто изречение от тези двете е най-важното от всичко. Абсолютно съм съгласен с него. Но това е друго нещо. Ако искаш да популяризираш точно тази философия, аз те подкрепям 100%!
Но не виждам защо я противопоставяш на разглеждането на възможни движения на цената и вземането на аргументирани решения на тази база?
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
jforex, тази система се ползва от един от най големите хедж фонд мениджъри в света. Ако намеря клипчето в ю-туб ще го постна. За последните 25 години има по минимум 25% на година.
За мен той не е никакъв трейдър, а просто хедж фонд мениджър(различно е), въпроса е че системата печели и ако искаш може да я спазваш.
Не се заяждам. Но съм тествал много системи и всичките работят, като една от тях е уникално просто, въпроса е че винаги трябва да се знаят базовите неща в трейдинга за да се търгува която и да е система. Осното правило може да бъде толкова просто колкото да се търгува само в посоката на едно МА и системата да прави 500 пипса на месец. Важно е да има база от правила които като се спазват да се печели. А на къде отива пазара да си остане тема за анализаторите и онези по CNBC дето им плащат за да говорят и ти обясняват как дадена новина е преместила пазара с еди колко си пункта.
И темата е за тези които се влияят от тези "предвиждания". и аз бях от тях и никой не ми каза че това са пълни глупости и т.н.