Тия чаши не ги познавам. По какво се различава по двойното дъно ли. Предполагам таргета е височината и а стопа би трябвало да е под това което аз съм взел за дясно рамо
Тия чаши не ги познавам. По какво се различава по двойното дъно ли. Предполагам таргета е височината и а стопа би трябвало да е под това което аз съм взел за дясно рамо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
НЕ, pluto1, чашката с дръжка е бича техническа фигура, следователно таргетът ти трябва да е над дръжката, а не на дъното на чашатамъ то таргета на тиа чаши нийе ли към дъното
Но на H4 с мноого условности бих приел, че виждам подобна фигура...по-скоро H&S
и аз си мислех за обърната глава и рамене
но и тя не ми се видя добре изрисувана
за мен с голяма вероятност ще има показване, не зависимо каква е обръщащата фигура
Фигурата се счита за изпълна, при условие че цената пробие над дръжката, на картинката такъв пробив няма, фигурата не е изпълнена.може , мъ тук друго гледам
Като оставим това на страна и го заместим с обърната H&S, "трендът" е бичи. Поставям тренд в кавички, защото за мен ако има възходящо движение, то ще бъде като корекция в моите трейдърски очи.Другата седмица ще я анализираме възможността за 1.3860-1.3880.
Примерът е почти учебникарски!но и тя не ми се видя добре изрисувана
.................................................. .................................................. .........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
понякога дават чашката с две дръжки като минимума на втората е малко по висок от минимума на първата дръжка и това се счита за силен сигнал но все пак втората дръжка все още е в проекция и дано другата седмица да не стане работата - фани ма за дръжката![]()
И двете фигури още нямат пробив и ако замаже тук, влиза сценария на daniwin
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark