имаме новина....
отново ще има тренд
...........
имаме новина....
отново ще има тренд
...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oт 20 -27.06.16:
На всички двойки с паунд МОЖЕ да бъде вдигнат маржина на 2% /1:50/
на всички двойки с евро може да бъде вдигнат маржина до 0,5% /1:200/
В случай на висока волaтилност маржинът на някои индекси като DAX, FTSE, N100, МОЖЕ да бъде повишен няколко пъти
Или да не ги търгуваш тези изобщо или да осигуриш достатъчно капитал за маржина, иначе може и набързо да се занулиш
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
и ние ще вдигнем ливърджа , да компенсираме .И ако не си затворил и 10-та пипа - 3 спред, които бяха от върха са отишли зян.
Ники Дянков, за настроението при мен - никакво (пак добре, че не е отрицателно), за другите - да си кажат; много мижав ден днес - всички вече чакат албионския референдум за двойките с евро и паунд или пият 2-ро уиски; златото и петроля ми бяха на фокус, но нещо печалбите не се фокусираха как си трябва... то не може всеки ден да е "Великден"; ще чакаме другата седмица - покрай референдума ще е интересно. Язък че и Инста пратиха съобщение за по-висок маржин от понеделник...
. лошото е че съм вече на МАКС сис ливърджа .
----------
иначе и при мен е слаб ден , без профит и със 1 стоп в повече .. .
----------
а..... имал съм 1 профит - сега видях , колкото за цаца с бира . ...
Ливъриджа за жалост ще е фиксиран и няма да му пука за нашите ливъриджи. Но който може да си позволи може да влезе с по-адекватно обемче - остава и посоката да познае!
Тия англичани трябва да са ептен без акъл, ако гласуват излизане - и без това постигнаха всичко каквото искаха, защо им е да си влошават положението с излизане?
Аз имам малко печалба днес, но и незатворени на -. С нетърпение чакам следващата седмица. ... Лек уикенд![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Че какво толкова ще стане следващата седмица ? /държиш се като новобранец !/ не може да се залага на една позиция огромни надежди за бъдещето /значимо парично състояние/.С нетърпение чакам следващата седмица. ... Лек уикенд
Защо реши, че позицията ми е една? И че залагам на сегашните ми отворени сделки за "значимо парично състояние"? Искам да поразчистя останалите отворени сделки преди да наредя теглене, а това няма как да стане тази седмица - уповавам се на следващата. Това за новобранеца хич и няма да го коментирам.![]()
Е затваряш сичко .... И пускаш теглене
Тая с чакането .... И тегленето заминава![]()