а сега ми обясни как ВЧЕРА си пуснал дълги от 1.1155От този лайв какво искаш повече,в дълъг времеви период търгувам не го ли разбра,скалпинга не го практикувам...... даже съм пуснал в фейса от вчера на обед от 1.1155 на дълги и с графики ма кой да види....
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=2
![]()
На какъв език да ти пиша за да ме разбереш.....Не виждаш ли че беше в чакаща поръчка 1.1155
Къде съм писъл че съм от вчера в тази позиция....Писъх че от вчера на обед съм пуснал графики и позиции...тдълги времеви позиции.
Long taim position 1.1155 stop 1.1098 target 1-1.1206, target 2-1.1281 target 3-1.1348
http://www.img-share.eu/f/images/229...ilyxSMPmBd.png
http://www.img-share.eu/f/images/229...ilyyEGxncD.png
Последна редакция от PRIMOEMPORIO : 16-06-2016 на 23:47
За мен това беше най-печелившия ден откакто се помня като трейдър, то и рима има - 16.06.16. На еврото обаче единствената ми изявата беше, че успях да си затворя една дълга на минус точно на дневното връхче.
Някак щеше да е неестествено да продължи нагоре при такава драстична липса на добри новини за еврото
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
nikolay_diankov_1982 (17-06-2016)
За мен това беше най-печелившия ден откакто се помня като трейдър, то и рима има - 16.06.16. На еврото обаче единствената ми изявата беше, че успях да си затворя една дълга на минус точно на дневното връхче.
Някак щеше да е неестествено да продължи нагоре при такава драстична липса на добри новини за еврото
. . . . ., , , , продължавай все така с успехите .
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ели! как ги разчиташ тези мътни графики? Ти си знаеш!................... Хвърлям по едно око все пак! Моѫе и да участвам по някое време в котировките! Не ми е до това но знае ли се?Капризи малко!За мен това беше най-печелившия ден откакто се помня като трейдър, то и рима има - 16.06.16. На еврото обаче единствената ми изявата беше, че успях да си затворя една дълга на минус точно на дневното връхче.
----------
Махай го този крокодил, не е на мода!.........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То ако не участваш по някакъв начин в котировките какъв трейдър си?
Иначе с този набор от индикатори си ми е доста добре - само леко шарено се пада + доза интуиция става добра комбинация, поне за мен. Или мътния черен фон нещо не ти се нрави?Аз на моите графики крокодили нямам.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз ако пусна моите графики , ще се изгубите в мътилката . ..
----------
на мен пък нещо контраста и цветовете не ми се нрави .То ако не участваш по някакъв начин в котировките какъв трейдър си?
Иначе с този набор от индикатори си ми е доста добре - само леко шарено се пада + доза интуиция става добра комбинация, поне за мен. Или мътния черен фон нещо не ти се нрави?Аз на моите графики крокодили нямам.
.
----------
danitrader : къде ги тез крокодили ..
Е! Това видях и така се изказах! Но щом си добре така, няма причина да взимаш под внимание мнението на останалите!То ако не участваш по някакъв начин в котировките какъв трейдър си?
те кУркодилите наистина са демоде вече . ..
Имадѫинейшън! Най-вероятно ми се привиѫда!................................. ...........
nikolay_diankov_1982 (17-06-2016)