Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи как ги вадиш на демо.
Не става дума за моментни резултати от две седмици. А поне от три до 6 месеца стабилно нарастване без фрапиращ дроудаун. Демо, но със спазване на стриктни правило през всяка търговска сесия. Тогава демото не изглежда толкова демо.
И ако това е направено по този начин, после на реала увереността не се губи.
Ако нямаш дисциплина, която се изгражда със знанията, то нито демото ще ти расте гладко, нито реала ще е успешен.
А за начинаещите 6 месеца са нищо. Така или иначе ще им трябват няколко години, ако няма кой да им покаже кое защо директно и по този начин да ги лиши от изграждането на вредни навици. Защото удвояванията след загуба, пускането на сделки ей така и т.н. грешки, най-често са вредни навици придобити през първите месеци от самообучението.
----------
Разликата е, че ако печелиш, и си на реал можеш да изтеглиш. Но аз не съм видял някой който да е започнал с реал и да е започнал да печели постоянно отначало.
Аз започнах на реал директно. Нищо не се учи plovcity. Нито можех да си осъзная грешките нито нищо. Усещането за парите тогава беше напълно без значение. После минах на демото и резултатите пак бяха зле. И минах отново на реал след известно демо защото бях решил че няма нужда да си губя времето с демо, въпреки че още не печелех стабилно на демото и съответно отново губих и на реал.
Така че ако няма стабилно нарастване с ясни правила и план, то реала става платено демо и нищо повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (06-08-2012)
Всеки от нас е извървял един или друг път до успешния трейдинг. Според мен, с това, което знам, демото е да разбереш какво и как. За колко време ще го разбере този или онзи, зависи от умствения му багаж. От там нататък трябва да се мине на реал, а занулените сметки да се смятат като такса обучение.
Разликата е, че ако печелиш, и си на реал можеш да изтеглиш. Но аз не съм видял някой който да е започнал с реал и да е започнал да печели постоянно отначало.
Аз започнах на реал директно. Нищо не се учи plovcity. Нито можех да си осъзная грешките нито нищо. Усещането за парите тогава беше напълно без значение. После минах на демото и резултатите пак бяха зле. И минах отново на реал след известно демо защото бях решил че няма нужда да си губя времето с демо, въпреки че още не печелех стабилно на демото и съответно отново губих и на реал.
Така че ако няма стабилно нарастване с ясни правила и план, то реала става платено демо и нищо повече.
Бла, бла ...супер си е демото дори вече да си реално в играта за тестване на нови брокери, платформи и стратегии си е супер
а ако някой е решил да се набарбальоца наистина с 10 000 - по-добре да смали на 1000 , а другите да даде на някое болно дете или друг нуждаещ се ...
при всички положения ще ги изгуби![]()
Steko (06-08-2012)
Права сиБла, бла ...супер си е демото дори вече да си реално в играта за тестване на нови брокери, платформи и стратегии си е супер
а ако някой е решил да се набарбальоца наистина с 10 000 - по-добре да смали на 1000 , а другите да даде на някое болно дете или друг нуждаещ се ...
при всички положения ще ги изгубиГореизброените мнения са наистина Бля-бля. Ама само за тези, които приемат форекса за игра и забавление, като фермата във фейса примерно. Доят виртуални крави. Който гледа на форекса като на бизнес, бързичко изоставя демото и започва на реала. Това е истината.
Според мен демото е необходима проходилка.Вече колко време,за всеки си е индивидуално.Никой няма да дойде и да ти каже -хайде стига толкова!Лично аз го ползвам и досега,но само за проби и за разучаване на нови платформи ,стратегии.Удобно ми е защото ми спестява обучението на принципа проба-грешка.
Естествено, че за проба на някаква платформа ще ползваш демото. Няма при всеки новопоявил се брокер реална сметка да отваряш. Но само до там - колкото да му разучиш платформата, условията за търговия, табиетите......Според мен демото е необходима проходилка.Вече колко време,за всеки си е индивидуално.Никой няма да дойде и да ти каже -хайде стига толкова!Лично аз го ползвам и досега,но само за проби и за разучаване на нови платформи ,стратегии.Удобно ми е защото ми спестява обучението на принципа проба-грешка.
Понякога, дори и табиетите не можеш да му разучиш. Да на демо, няма да рекотира, но гледай какво става на реална.
plovcity, знам за какви лоши навици става на въпрос, но това е следствие на неправилно използване на демото (тренажора). Акауната х3 или х4, сам по себе си не е критерий за готовност, понеже подобен резултат може да бъде постигнат за седмица с хаотични действия.
Ако за 5-6 месеца и едно 300 сделки лицето има устойчив ръст без дълбоки дроудауни, то със сигурност, добрата практика ще я пренесе и на реалната сметка, защото е изградил и доказал устойчивост в поведението си.
Ако някой си мисли, че е лесно на демо - нека пробва, на вместо да си захранва сметката с жълти стотинки, губейки целта - да се научи, покрай мераците - да печели. Уменията, ако ги нямаш, то и демото е непосилна задача, доказателства са хилядите крашове на демо сметките в Зулото.
Не знам дали осъзнаваш, в каква беля вкарваш прохождащите с разсъжденията си.
пп
и аз като теб минах направо на реална, което ми струваше пари, а нищо не ускорих, като краен резултат.
Oleg (07-08-2012)
да за това го ползвам демото,отдавна.Иначе е много подвеждащо ако дълго време играеш,тъй като акаунта е нереално голям а и винаги психическата нагласа е по освободена.