мерси...ама втора ръка неща....то все едно да попаднеш на най-добрата жена, ама видиш ли била предишната ти съпруга.../ ох трудна английска поговорка за превод на български/те тука може да се разгледа но все пак
http://www.bulgariacomputers.com/pro...ideapad-z50-70
а бе на мен пърпъла ми върши работа като съм в движение
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (21-05-2016)
РЕДА се отказа от идеята за FULL HD, че много скъпо, а няма никъф смисъл от него !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-05-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-05-2016)
kypa (21-05-2016)
Виж този който ти предложих де...
Доволен ще останеш. Цената и тя там някъде. ..
kypa (21-05-2016)
Който му предлагам е с i5
Голяма видеокарта. .
kypa (21-05-2016)
Aйде, айде, не че имам нещо против втората употреба - и аз съм си купувала такива, наред с новите - и от двете съм еднакво доволна, но това за FULL HD не е вярно за това, за което REDA го иска - не да играе тежки графики. Така че спокойно може да му свърши работа и такъв като последния, който си купих - гледам че е свършил, но има достойни други предложения. - http://www.emag.bg/laptopi/filter/di...ort-priceasc/c. В днешно време всички марки се правят с едни и същи части и на едно място горе-долу, така че разликата е най-вече в параметрите - мощност на RAM, процесор, батерия. Видеокарта само ако ще се играят тежки игри/графики, филми HD на всеки съвременен лаптоп ще вървят, и добро безжично предаване към ТВ ще имат..
По мои впечатления DELL са най-добри, но и Toshiba, Asus, HP... От Леново не да не съм доволна, но клавиш F9 се достига по твърде сложен начин и не мога да го ползвам за бързо пускане на сделки.
Най-големият проблем е допълнението от оригиналната оп. система - http://www.emag.bg/search/operacionn.../sort-priceasc. (аз поне не съм почитател на оригиналните)
За мен лично е голям плюс ако е и с матов екран, нищо че няма да може да се ползва и като огледало.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-05-2016 на 18:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (21-05-2016)
kypa (21-05-2016)
Интел КОР i3 - добре, 4 ГБ рам - може и малко да е, ако няма допълнителна видео карта, ама пак горе долу стига, ама туй УЙндоз 8.1 ич не мога да го разбера бачо Реда за какво му е - що трябва детето от 10-годишно да се учи на лоши навици?? На по-старото поколение е позволено, ама с младеЖта трябва по-прогресивно да се работи. Ку иска един ден да стане учЕн или космонафт - там УЙндоз няма. И космонафтовата станция, и люЦЕРНА с невероятно големия хадронния колайдер с линукс работят. От ранна възраст да се учи само от полза може да му е. Отделно вече дето е по-хубаво и лицензирано за без пари.
Федора и Убунту даже са подписани за сеКУРе буут. Федора (Ред Хат корпорацията по-точно) са основните иноватори в цялата операционно-системна индустрия (даже и Микрософта от тях преписват). Графичната среда Гнома и неговата разработка са поели (а туй е един вид класическата среда на Линукс от време оно - най-разпространена и на най-много езици и най-добре преведена, включително български).
Инак тоз модел:
http://www.emag.bg/laptophp-250-g4-c.../pd/DB8KY3BBM/
би трябвало да се вмести в бюджета, ама е възможно да има някакви дефекти (гледам, че има да се предлагат "разопаковани продукти" от него, а туй означава, че някой е връщал).
Eli2356 (20-05-2016)