Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги, един по-спокоен поглед към това, което се случи през изминалата седмица с еврото от вълнова и от моягледна точка. На чиста графика. Ако вълна 1 от С - червено вече е свършила и видим, че тръгва наистина към корекция, изглежда логично да падне до синята линия, поради посочените от мене две причини. Тогава това ще бъде завършена 2 и там някъде може да се търсят хубави входове нагоре, за да се хване силната трета вълна. Всъщност, ако стане така, аз ще пробвам още като мине 50% Фибо.
Ако тази мощна вълна 1 не е свършила, тогава ще му мислим...
![]()
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Изглежда много логично това, което си нарисувал, а какво ще реши пазара е друга тема.Колеги, един по-спокоен поглед към това, което се случи през изминалата седмица с еврото от вълнова и от моягледна точка. На чиста графика. Ако вълна 1 от С - червено вече е свършила и видим, че тръгва наистина към корекция, изглежда логично да падне до синята линия, поради посочените от мене две причини. Тогава това ще бъде завършена 2 и там някъде може да се търсят хубави входове нагоре, за да се хване силната трета вълна. Всъщност, ако стане така, аз ще пробвам още като мине 50% Фибо.
Ако тази мощна вълна 1 не е свършила, тогава ще му мислим...
eur/jpy h1:
такаа...за сега вижданията ми за тази двойка са показани на картинката, за предполагаемият размер на ii?(синя) естествено може да има много варианти, но така както съм го показал съвпада с 61.8 ниво на фибоначи....като се има в предвид, че цената е излязла от низходящият канал, има голяма вероятност цената да подмине 61.8 ниво на фибоначи, и да "докосне" канала с което мисля, че ще го тества и след това ще има по-голямо покачване за вълна iii(синя)....като се има в предвид, че предстой вълна ii а както знаем вторите вълни понякога са много дълбоки според мен е напълно възможно цената да направи по-дълбока корекция от тази която съм показал......
ето това имах предвид от последното написано за евентуалната по-дълбока корекция
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
draganov.t,
Само да допълня за евро/йената, че ако това покачване наистина се окаже първа вълна от с-червена, то е възможно тази с-червена да се развие като диагонал, т.е. да нямаме кой знае колко дълга трета. В момента цялата корекция аbc-червено сякаш тръгва в един стесняващ се канал.
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
jforex, дам има го и този момент, но само времето ще да покаже
----------
тък като с Росен Донев говорехме по едно време за корелация, прави ми впечатление, че eur/jpy и eur/usd се движат доста еднакво от дънага си 94.141 и 1.20422 или на мен така ми се струва ?!![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
draganov.t, Много съм им сходни графиките, да не кажа, че са 1 към 1, а и очакванията ми за евро/долара са ми като тези, които очакваш за йената![]()
това е много добрезначи, ще трябвяа така да става
аз основно се съсредоточавам в aud/usd и eur/jpy но това не означава, че не продължавам да хвърлям по едно око и на другите двойки
късата ми при aud/usd от ниво 1.05547 за сега добре върви и мисля преди да излизам за работа да и бутна стопа на +за секи случай, че тая седмица ще съм доста зает и няма да мога да следя позициите си следобяд
![]()
В продължение на разговора ни от миналата седмица за паунд долар, краткосрочно цената проби тренд линията и в момента я тества, мисля да видя как ще се развива тук и евентуално да търся вход за дълги.
Uploaded with ImageShack.us