Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам Олег, аз виждам амортизиран човек поне с 15 години. Голяма работа, че бил наебал 576 пички, които едва ли си спомня, знаеш защо и какъв е смисъла от това.
Олег към наркотиците и алкохола не се посяга от хубаво. В холивуд го правят от скука. Значи отстрани твоя идол може да носи титлата "Ебаси пича", ама явно е водил бая отегчителен живот за неговите представи, щом е стигнал до там да си посегне по този брутален начин.
Снощи не пих много, но сега ми е гадно, а на този хич не знам какво му е в главата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Столичани в повече помня, че беше някаква фрапантна глупост на която не успях да изгледам и един епизод.
А колко е добър като актьор....добър си е достатъчно. Има излъчване, има върховна кариера. Бил е най-платеният актьор или нещо такова беше. 2М на епизод. Това не става ей така.
Нашите като са толкова добри да отидат в Холивуд тогава. Там има от напълно различни националности.
Чарли е велик и толкова![]()
Пачино мисля още повече.
Факт е, че съм запознат с американските актьори и актриси, а нашите дори и на картинка няма да ги разпозная.
Гледах няколко корейски сериала. Върховна игра и професионализъм. От нашите такова нещо не съм видял в нито един филм.
Аз пиивам само по 200 гр. гроздова, вечер, след залез слънце. По хлад, на терасата. Но домашна. И с хубава салатка.
На другия ден съм кукуряк. И това е вече 7ма година. От както отказах цигарите.
Не само от скука, а защото може да си ги позволи.Не знам Олег, аз виждам амортизиран човек поне с 15 години. Голяма работа, че бил наебал 576 пички, които едва ли си спомня, знаеш защо и какъв е смисъла от това.
Олег към наркотиците и алкохола не се посяга от хубаво. В холивуд го правят от скука. Значи отстрани твоя идол може да носи титлата "Ебаси пича", ама явно е водил бая отегчителен живот за неговите представи, щом е стигнал до там да си посегне по този брутален начин.
Снощи не пих много, но сега ми е гадно, а на този хич не знам какво му е в главата.
Kъм пичките добави една нула![]()
![]()
Много хора обичат да пият. Това, че не са известни не ги прави по-малко пияници от него. Просто той има пари за качествен алкохол и да се налива постоянно. А тук повечето нямат и съответно се ограничават.
Недейте съдете за човека само защото обича да пие и да е*е. Това почти всеки нормален мъж го иска дори и да не го прави.
Пачино е най големия актьор за мене,може би и де ниро....ама чарли ми е любимец..няма такъв тип като него :Д ;Д
мда, започна да се издава![]()
Става, става!! Това е индустрия дето иска пари. 10ки милиони се пръскат за реклама по цял свят! Подкупват се импресария и какви ли не. За да могат да го купят от Монголия до Замбабве. А Чарли Шийн си е една бездарна марионетка. Дето трябва да играе по свирката на онези зад кадър. А те трябва да вземат повече на епизод. Той трябва да бъде изсмукан, смазан, да играе като порче пластелин в ръцете им. И накрая да бъде изплют като ненужна вещ. Като Уитни Хюстън, като Ейми Уайнхаус. Имаше един филм преди много години. "Уморените коне ги убиват. Нали?" С Джейн Фонда. 1969та година е филма. Това е същото. Още един уморен кон!!![]()
Хората така или иначе се уморяват и накрая умират. Не ти виждам логиката за какво го изписа всичкото това.Става, става!! Това е индустрия дето иска пари. 10ки милиони се пръскат за реклама по цял свят! Подкупват се импресария и какви ли не. За да могат да го купят от Монголия до Замбабве. А Чарли Шийн си е една бездарна марионетка. Дето трябва да играе по свирката на онези зад кадър. А те трябва да вземат повече на епизод. Той трябва да бъде изсмукан, смазан, да играе като порче пластелин в ръцете им. И накрая да бъде изплют като ненужна вещ. Като Уитни Хюстън, като Ейми Уайнхаус. Имаше един филм преди много години. "Уморените коне ги убиват. Нали?" С Джейн Фонда. 1969та година е филма. Това е същото. Още един уморен кон!!
Чарли е живял няколко пъти повече за негови 10 години отколкото повечето, което са могли да преживеят за 50 години. А това значи много.
Ок играел им по свирката и какво от това ? Те печелили от неговият труд, а от какво да се печели ? И какъв неговият труд реално ? Сигурно е много сложно нали
Няма как да стигнеш и 1/10 от постигнатото от Чарли. Защото той се записа и в историята дори. Дори и като алкохолик и наркоман да е, това няма значение.
Уитни Хюстън е била тъпо негро. Като не може да се друса да не го е правила. Никой нормален няма да тръгне при всичките тези облаги които са имали да се трепе.
Същата работа като оня малоумник от нирвана. Ми то още като му видиш мазната тиква и разбираш, че е деградирало копеле неоценяващо и малка част от това което има.
Не искам да бъда не 1/10, а 1/100 от него!! Не виждам защо трябва така да го идеализираме. Едно винтче от индустрията на Холивуд. С нещо да е по-различен от другите. Е, и?Няма как да стигнеш и 1/10 от постигнатото от Чарли. Защото той се записа и в историята дори. Дори и като алкохолик и наркоман да е, това няма значение.
Уитни Хюстън е била тъпо негро. Като не може да се друса да не го е правила. Никой нормален няма да тръгне при всичките тези облаги които са имали да се трепе.
Същата работа като оня малоумник от нирвана. Ми то още като му видиш мазната тиква и разбираш, че е деградирало копеле неоценяващо и малка част от това което има.