понеже никой не пише у евровата тема, тук да се напиша.. къси съм от 1,1319..
понеже никой не пише у евровата тема, тук да се напиша.. къси съм от 1,1319..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До 1.1209 можеше да я сложиш, най-ми прилича да е там за днес.По ПРОЦЕДИРАНЕТО курсо взе двете зони доле.
РЕДА може би требеше да даде края на ИДЕАСА
НА 1,1304(2) щото усеща, че там ще е КЛАНЕТО !
----------
Не ми харесва този аргумент изобщо. Още повече, че веротно гледаш тиковия на някой метатрейдърски брокер. А там просто не знаеш днес какъв филтър са сменили или кой фийд са сложили.Абса, разгледах обемите на 5м. Горе върха е с под 1000 тика, което е нетипично за започване на голям тренд. Просто не прилича на позициониране. От друга страна това си е множествен връх на 4ч. и е възможно позиционирането да е от преди това (не съм го гледал)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (13-04-2016), D-12 (13-04-2016), bombe (13-04-2016), toranagasan (13-04-2016), babaMETZA (13-04-2016)
Това вече го пробиха и на РЕДА му се струва,До 1.1209 можеше да я сложиш
че ще има още една ПРОБА поне днеска.)
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех, Бачко, Бачко, чукча писател................................
Виж пак внимателно числото.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
БАБА МЕЦА смята, че ~1,1297 ще излезе кораво ....
Кръгло число 1,13 и долу горе си направи средния дневен рейндж за последните 10дни... 89 пипа...
Но не му пречи и да продължи да се изсипва![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
А могат ли лекинко така, да ни спретнат един сметкоубиец.![]()
РЕДА обядва и му се доспа. Затова.Виж пак внимателно числото.
Айде приятна следОБЕДНИЦА.
Сега очаквам нещо в диапазона 1,1320-1,1340
за да мога да скъся за 1,1283 като се надигна !!!)
ЕЕЕЕЕ стига и ти сегатакива лоши мисли
Засега много добре се развива сценария.... вчера от нов връхт го изсипаха.... надвечер изчистиха нивата на скъсилите от азиатския, през ноща до към 9:00 сабале добре беше сурнато- тъй че да ти некомфортно да продадеш точно на подкрепата...и стопа идеше тлъстак....изпилиха нервички...сурнаха го за има няма час и половина
Всичко си е по план и по сценарий - засега се изпълнява точно![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Точно сега правим пробив на долния трендак, ако съм прав. Смятам, че върнем ли над 1.1340, баш сметкоубиец са ни сготвили.ЕЕЕЕЕ стига и ти сегатакива лоши мисли
Засега много добре се развива сценария.... вчера от нов връхт го изсипаха.... надвечер изчистиха нивата на скъсилите от азиатския, през ноща до към 9:00 сабале добре беше сурнато- тъй че да ти некомфортно да продадеш точно на подкрепата...и стопа идеше тлъстак....изпилиха нервички...сурнаха го за има няма час и половина
Всичко си е по план и по сценарий - засега се изпълнява точно![]()
![]()