маджести, явно МА-тата при теб работят добре. Даже и на хартия не съм минавал 48% за РР 1:1.5
Завидях![]()
маджести, явно МА-тата при теб работят добре. Даже и на хартия не съм минавал 48% за РР 1:1.5
Завидях![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
royal majesty (11-04-2016), toranagasan (11-04-2016)
Бомбе според моята система при вход директно при съпротива/подкрепа стопът не трябва да е повече от 20% от началото на движението до подкрепата/съпротиватаНа 5 мин при евро/долар ти дава разумен стоп в рамките на 10-20 пипа
----------
За пример ти давам последното движение.Вход 1.1383/4 стопът трябва да е около 1.1360. първи таргет 1.1410![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (11-04-2016), bombe (11-04-2016), REDA (11-04-2016), D-12 (11-04-2016)
Брях...имам сделка точно от това ниво , само дето там дето си написал стопа на мен ми е таргета....огледален образ.....За пример ти давам последното движение.Вход 1.1383/4 стопът трябва да е около 1.1360![]()
royal majesty (11-04-2016), D-12 (11-04-2016)
ATR based stop - звучи ми логично. Това ми убягваше до тук в твойте входове.Бомбе според моята система при вход директно при съпротива/подкрепа стопът не трябва да е повече от 20% от началото на движението до подкрепата/съпротиватаНа 5 мин при евро/долар ти дава разумен стоп в рамките на 10-20 пипа
----------
За пример ти давам последното движение.Вход 1.1383/4 стопът трябва да е около 1.1360. първи таргет 1.1410![]()
royal majesty (11-04-2016), REDA (11-04-2016)
Нормално.1.1384/76 са нива на подкрепа.Има и покупки и продажби.Въпросът е кой ще надделее
----------
Ако съвпада или е близо до предишно дъно/връх го слагам под/над![]()
toranagasan (11-04-2016), bombe (11-04-2016), REDA (11-04-2016)
1.1376 Магнишън левъл![]()
![]()
Според мен днес трябва да видим 1,134444 нещо такова... в петък сякаш забравиха да набият стоповете на дългите преди да го мъчат за нагоре
Така че към 16 : 00 - 16 :30 ако го даде и оперативната обстановка го позволява ще пробваме пак дълго
Сега задачки туй онуй и надолето го изтървахме![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
royal majesty (11-04-2016), REDA (11-04-2016), bombe (11-04-2016)
БАБО МЕЦО а забелязала ли си как горе1.1376 Магнишън левъл
курсо ПЪПЛИ около МЕЦАНСКИЯ трендак
дето уж вече го няма???)
![]()
Той долния мисля вече не играе такава роля... стой си на малката графика, но мисля че сме преминали в ТРЕЙДИНГ РЕЙНДЖ вече и гледам един от горе :
Синия трендак на м5 просто е красота... днес два пъти сме го пробвали, като на втория път мислех да скъсявам, но трябваше да скокна до Варна и го оставих...
А с лилавите хоризонтали БАБА МЕЦА е определил евентуална горна и долна граница на тоя рейнджак.... сега сме у средата и не става за нищо....
Долу контрим за нагоре ... щот ми липсва една чафка за завършек на тренда нагоре![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (11-04-2016)
Кабела нагоре,остава да натиснат малко йената за дънце и еврото ще подскочи.............
D-12 (11-04-2016)
royal majesty (11-04-2016), toranagasan (11-04-2016)