Йелън има нещо да говори в 00:30, но и тя като Драги днес - на някакво странично събитие - телевизионна дискусия, доколкото разбирам. Може все пак да го мръдне малко... незнайно накъде.
Йелън има нещо да говори в 00:30, но и тя като Драги днес - на някакво странично събитие - телевизионна дискусия, доколкото разбирам. Може все пак да го мръдне малко... незнайно накъде.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Най-много да поразклати пазаря посреднощите и да обере стоповете на скъсилите или удължилите
Trust Me, I'm an "Engineer"
Такива са фактите за съжаление. А щом Йелън ще говори скоро ще си затворя късите и без това
пак ме чака рекорден суап и в двете посоки. Тия с чоп ли го теглят?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За тези, които имат някакво съмнение!!!!
Тиковете на ден - оборота!!!!!
EUR/USD - N°1
2 - DOW 1/2 nai mnogo
3 - DAX - 1/3 ot EUR/USD I po mlako.......
Eli2356 (07-04-2016)
Какво 1,05? На мен ми трябва само 1.13 - 1,1290 и грозният меч на Н1 от тази сутрин ми се струва страмно малък за меците - можеше и по-голям да го извадят.... и им го скършиха бързо бързо следобед... тъпчем си на едно място вече седмица.
----------
Пункт може да не е еднакво със пип. Посъветвах те да оставиш един минимален обем да видиш колко де факто ще те чарджат. Това за -6 и -3 пункта, за което говореше снощи ли е? Може да е безобразно, но се пада 1-2 инстови спреда.
----------
Ние обаче ще се възползваме от гостоприемството ти и ще видим що за газeна лампа и нови пердета имаш в съвременната ти пещера - в по-ранен час някой път.![]()
![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-04-2016 на 22:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами!? - Ръмѫат мечките! Биковете, не се предават! За момента 1/0 за Мечките!На мен ми трябва само 1.13 - 1,1290 и грозният меч на Н1 от тази сутрин ми се струва страмно малък за меците
Или сме в АБС или 1,2,3,4,5- Вълни на Елиот.........
Хипотези - многоо!!!! Трейдери милиони!!!
Аз залагам, на спад, утре за да има поне АБС.......без да се излагам на опасности!!!
Кои сте "Вие" , да не докараш един бюлюк гостиняма много място в пещерата
и газ имам до 22-23 часа максимум , после лампите гаснат .....![]()
И аз залагам на едно (макар и измъчено) надолу, поне 1,13. Че ако продължава така и утре, почвам да си търся място отрано в някоя по-благоустроена лудница.![]()
DRA (08-04-2016)