Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От ВръО требеше да се мориш!!!Една къса от 1,1355
Значи БАБА МЕЦА подскача да хване ДЕБЕЛО на 1,1380 !!!Подскачам и гледам
РЕДА вчера с ония лимит на 1,13666 му се строши нервата
и днес реши да вземе 25 пипа и да чака входове
каквото вчера пропусна на няколко пъти.
То пък може и да не даде такива и РЕДА да КЛЯФКА
кат некъф уличен КУЧИК !!!
ДОКТОРА го чака богат КЕЛЕПИР направо УРОДжай !!!Вчерашния връх (е)бит, Доктор-Ът засега гледа с усмивка)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (31-03-2016), D-12 (31-03-2016)
БабоМецо, туй РЕЙНДЖ вече не е актуално. Месеци наред РЕЙНДЖ-ът ще стои в ъгъла клекнал, с лице към стената и вдигнати ръце.
Фондовите пазари са спокойни(особено в България), за злато и петрол вече не се говори, Дизелът го няма да набива как САЩ щели да фалират всеки момент, атентатите се превърнаха в статистика, Русия ... това пък къде беше, сирийците във фабриките за сапун и доларите фмарки поне до края на юни или юли, че после отпуска ме чака![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
babaMETZA (31-03-2016), REDA (31-03-2016), toranagasan (31-03-2016), L1914 (31-03-2016), Spekulanta (31-03-2016), royal majesty (31-03-2016)
REDA (31-03-2016), royal majesty (31-03-2016)
Аз пък си купих май връх,и сега се чудя и се мая дали да затварям на минус или да чакам
BOMBETO нещо ми се губи тия дни,
В 9 без 5 имаше да казва,,,,,,,,)
Пък БАБА МЕЦА се наГРУХА като ПРАСИ !!!!![]()
Последна редакция от REDA : 31-03-2016 на 12:30
D-12 (31-03-2016), royal majesty (31-03-2016)
И нека биде тренд
И биде тренд нескончаем
По целия всемир, по вси миряни
И БОГ раздаде по 2 тира с по две ремаркета долари и бенджамини бяха само те![]()
Последна редакция от D-12 : 31-03-2016 на 13:49
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (31-03-2016), Happy68 (31-03-2016), royal majesty (31-03-2016), toranagasan (31-03-2016), L1914 (31-03-2016), КинО (31-03-2016)