добро утро.. реших да пробвам къси от 1,1286.. струва ми се, че може би ще се опита да направи по-голяма корекция..
добро утро.. реших да пробвам къси от 1,1286.. струва ми се, че може би ще се опита да направи по-голяма корекция..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
nedko (18-03-2016)
Добро Утро Колеги...
Така да ви питам понеже вчера пуснах дълга на USD/JPY с 0.05 лот вдигна малко и затворих на 4,50 пара,след това слезе малко отново отворих с 0.10 вдигна малко и затворих на 7,80,после отново слезе отворих с 0.05лот с стоп на 9,50 и изведнъж слезе малко по бързичко и ми удари стопа.След като ми удари стопа веднага почна да вдига,и много ми беше чудно вдигна до където ми беше лимита.
Също така не ми се случва за първи път.Миналата и по миналата седмица също стана така с EUR/USD и също до където ми бяха лимитите до там отиде и спря.
А сега някой ще може ли да ми обясни,въобразявам ли си или тук нещо се цака цялата работа,имам чуството че е някакъв затворен кръг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро на всички и успешен ден
затворих дългата на 1.1305 за скромните 245 пипса
сега пак дълги за по 10-20 пипса, че е петък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
INedelchev (18-03-2016)
не си първия, вероятно няма да си и последния който го "открива" този феномен.. "взимане на стоп до пип и отиване после до лимита".. за съжаление и аз не мога да ти дам отговор или рецепта.. единствено те успокоявам, че не си единствен..Добро Утро Колеги...
Така да ви питам понеже вчера пуснах дълга на USD/JPY с 0.05 лот вдигна малко и затворих на 4,50 пара,след това слезе малко отново отворих с 0.10 вдигна малко и затворих на 7,80,после отново слезе отворих с 0.05лот с стоп на 9,50 и изведнъж слезе малко по бързичко и ми удари стопа.След като ми удари стопа веднага почна да вдига,и много ми беше чудно вдигна до където ми беше лимита.
Също така не ми се случва за първи път.Миналата и по миналата седмица също стана така с EUR/USD и също до където ми бяха лимитите до там отиде и спря.
А сега някой ще може ли да ми обясни,въобразявам ли си или тук нещо се цака цялата работа,имам чуството че е някакъв затворен кръг.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Estron (18-03-2016)
Виж си как си слагаш стоповете и лимитите, грешиш нещо........Добро Утро Колеги...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Estron
случват се тези неща дори с големи стопове от по 100 пипа, а твоя предполагам като гледам лимитите е бил доста по плитък, а при плитките стопоев подобни случайни затваряние са още по вероятни. Особено паунда е цар на тези неприятни затваряния
Estron (18-03-2016)
Ама те заради това ви провеждат семинари, учат ви на техника, после ви дават сигнал и ви събират стопарите![]()
![]()
nedko (18-03-2016), Spekulanta (18-03-2016)
Ама и доста голяма съпротива опря курсо ..............
Сега даже очаквам да се спусне под 1,08000
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
би трябвало да си тества или поне да доближи предишното връхче на 1.1216 и като гледам засега си прави доста плътна свещ на 4 часа въпреки че още не е затворила. Аз ще го чакам да падне още и тогава ще му търся вход за дълги ако са още валидни тогава![]()