Не само за инженерите, нещо и за умността на жените имаше. Извинявай, ама ти като какво точно се явяваш, за да даваш такива генерални изводи - кой колко бил умен. Толкова умнотии уж си изприказвал, пък елементарната истина, че хората са различни и всеки е ценен такъв какъвто е, нещо не ти се връзва. Както и да е, просто ми се разминаваш в различните теми като разсъждения.
Хепи, аз тебе не те познавам. Дадох си мнението за човек който познавам добре от група хора които познавам , който съм го виждал как действа в определени ситуации. защо така ми изкривяваш думитекъде видя генерален коментар за "умността на жените".
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Комърджи не се коси бреХепи не е искала да те засегне
Ч екай да зема да те поздравя
http://www.youtube.com/watch?v=C8B8sNXpcGg
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ей тук, комарджи, и за умните жени и за инженерчетатахубава аритметика, дали е вярна не знам, понеже не познавам много умни жени. Единствената която ме е убедила, че покрива показателя е балдъзата ми. страхотна е, в това число от глезена като започнеш до косата. За корелацията - има хора на които е променил живота, обаче каква част от масата са не знам.
----------
исках да кажа, че освен компютър, интернет , платформа, Минев, Брукс , трябва и още нещо - пари и душевен мир. Ти какво си мислиш е без значение, щото сам казваш, че си се "омазал". Има една мисъл на Анон от инвестора, но ще я спестя. Да не говорим, че си некакво инженерче.
Гледам Брукс излиза на български август - с интерес чакам септември, месеца в който ще се разбере дали форекс системата ще издържи на придобитата компетентност от бг търговците.за другите не знам, ама на мен ми звучи доста "отвисоко". Ако до сегашната си възраст не си срещнал достатъчно умни жени, то за в бъдеще едва ли. А израза "некво инженерче" не е най-доброто определение за инженерите. И понеже съм хем жена, хем инженер .................. ясно е, нали
Както каза фицката, не да те обидя, просто не ми стана приятно, по-точно не ми съвпадна с представата ми за теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen,
според мен за начинаещ е най-добре да използва лост 1:50
/или ливъридж / и никакво демо, направо на реал![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Svilen (01-08-2012)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Начи направо да се учи върху парите си, а? Да се хвърля на сляпо и каквото стане... всъщност не е на сляпо, зануляването е гарантирано. Браво, уникален съвет, без да се обиждаш.
От нищо написано във форума не се обиждам, а колкото до зануляването , ти сам го каза,
поне за първия реален акаунт е задължително, защо си против реала. Ти не занули ли първия
реал?
Гарантирано е зануляването ако вложи негови пари веднага, да, без никаква подготовка. Разбира се, че демото не го застрахова срещу провал, но определено е задължително. Не можеш без дори 1 час скрийнтайм да си рискуваш парите. По-точно аз не мога... разни хора разни идеали.
ПС Още съм на демо... нали това е целта, да се печели. Докато не се почувствам говов, не бих скочил.
Svilen (01-08-2012)
Моя съвет е веднага да скачаш на реал,Гарантирано е зануляването ако вложи негови пари веднага, да, без никаква подготовка. Разбира се, че демото не го застрахова срещу провал, но определено е задължително. Не можеш без дори 1 час скрийнтайм да си рискуваш парите. По-точно аз не мога... разни хора разни идеали.
ПС Още съм на демо... нали това е целта, да се печели. Докато не се почувствам говов, не бих скочил.
търговията на демо е губи време, и евентуален успех
там не ти гарантира успешна търговия на реал, само се заблуждаваш![]()