дам и на мен ми направиха много добро впечатление корективните вълни и как ги разглеждадобър е, а ще се радвам да погледна и този нийли...
лека вечер, ще да се налага да лягам, че утре се очертава доста работа на трЪстиката
успешни сделки колеги![]()
дам и на мен ми направиха много добро впечатление корективните вълни и как ги разглеждадобър е, а ще се радвам да погледна и този нийли...
лека вечер, ще да се налага да лягам, че утре се очертава доста работа на трЪстиката
успешни сделки колеги![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Здравейте!
За Глен Нийли се смята, че доразвива и осъвременява теорията на Елиът. Това я прави по-приложима за форекса в сравнение с класическата. Също така открива и нови модели и ситуации, въвежда нови понятия. Според мене е много ценна, за съжаление така и не съм имал време да се запозная детайлно, а само повърхностно.
Оказа се, че архива е около 32МБ, затова намерих линк, който желае, може да си я сваля оттам:
http://dma.profi-forex.org/Library/T...ln_Eliotta.rar
Още веднъж - на руски е!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодарско, това не го бях разглеждалЗдравейте!
За Глен Нийли се смята, че доразвива и осъвременява теорията на Елиът. Това я прави по-приложима за форекса в сравнение с класическата. Също така открива и нови модели и ситуации, въвежда нови понятия. Според мене е много ценна, за съжаление така и не съм имал време да се запозная детайлно, а само повърхностно.
Оказа се, че архива е около 32МБ, затова намерих линк, който желае, може да си я сваля оттам:
http://dma.profi-forex.org/Library/T...ln_Eliotta.rar
Още веднъж - на руски е!А Вие представител на Дюкаскопи ли сте
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка, благодаря, че ме светна! Голям майтап!
Откъде да ми дойде на акъла подобно нещо. Ще взема да им потърся авторски права за името на платформата.
Видях, че е за автоматизирана търговия. Най-вероятно заложените стратегии са ги взели от моите грандиозни сделки, които споделям по форумите.И за това ще им търся права...
![]()
Платформата е не само за автоматизирана търговия, а и за ръчнаФицка, благодаря, че ме светна! Голям майтап!
Откъде да ми дойде на акъла подобно нещо. Ще взема да им потърся авторски права за името на платформата.
Видях, че е за автоматизирана търговия. Най-вероятно заложените стратегии са ги взели от моите грандиозни сделки, които споделям по форумите.И за това ще им търся права...
А стратегиите моше шсеки сам да си ги вкарва, както експертите при МТ4
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Бройкам го цял ден за скъсяване, ама нещо хич не ще да обръща, бавно и славно си превзема стойностти.
Очаквам да се гмурнат заедно с еврото надолу. И изобщо няколкото двойки, които наблюдавам в момента са в една такава гранична ситуация. Трябва им ритник нанякъде.Може би ще дойде от американски новини...
----------
Колеги, при еврото, ако се измери вълна а-лилаво и дължината й се нанесе от днешния връх (край на предполагаема вълна b?) надолу, се вижда, че отива точно до 61.8 фибо или 1.2170. С други думи, при този сценарий ще имаме равни а и с -лилави. Показал съм дължините с прекъснати червени линии.
![]()
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ