Ай да ви поздравя и аз както си е редно - тематично. ... А не кат преди - кой къдет свари.![]()
Ай да ви поздравя и аз както си е редно - тематично. ... А не кат преди - кой къдет свари.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Иии малко любима класика... за днешните празници.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Desi 88 (15-02-2016)
кът ги чух тез орли не знам що ама за туй се сетих:
https://www.youtube.com/watch?v=SIP1onhbyc0
де Абба де Аксел акъла си дава фира от традинга явно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За много хубаво нещо си се сетил...кът ги чух тез орли не знам що ама за туй се сетих:
https://www.youtube.com/watch?v=SIP1onhbyc0
де Абба де Аксел акъла си дава фира от традинга явно... само не виждам много общо точно между орлите и това, поне като стил. То иначе че хвърчим из облаците отдавна се знае - тук сме само от орел нагоре.
![]()
... А сега олиото как така можа да изхвърчи без мен по никое време...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-02-2016 на 01:37
................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Животът не се ръководи от волята или намеренията. Животът е нерви, фибри и бавно изграждани клетки, в които зреят мисли и се раждат поривите на страстта. Чувстваш се сигурен в себе си. Мислиш се за силен. Но цветът на един предмет в някоя стая или утринното небе; обичан някога парфюм, който събужда смътни спомени; стих от забравена поема, която отново прочиташ; фраза от пиеса, която отдавна си престанал да свириш - това са нещата, от които зависи животът ни, уверявам те, Дориан. Браунинг го е написал някъде. Ние не владеем чувствата си. Има мигове, когато внезапно облъхналият ме аромат на бял люляк ме кара да изживявам отново някой от трепетните месеци в моя живот.
Оскар Уайлд 1856-1900
Портретът на Дориан Грей
И да не забравите да смените темпото на 1.25![]()