Колежке като цитираш Тексас, включваш ли острова към Европа?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-03-2016)
Аз говоря за България.......от европа нищо няма стане.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-03-2016)
Ти си счетоводител (не знам това ли е правилната дума) и си по-запознат с бюрокрацията. Аз само кандидатствам за един вид евро-субсидии и папката с документите ми след 5-6 години вече тежи 15-20 кг.Обединена Европа е една много силна идея, обаче се развива в крайно неправилна посока. Вместо да се стимулира всичко за да се постигне превъзходство над останалата част от света, се измислят вскакви бюрократични ограничения и изисквания, които затормозяват бизнеса и буквално са спирачка за всичко позитивноНо не заради това ме е яд на идеята за разпадане - ако се усъвършенстват някои неща, наистина е много хубаво да живеем в една обща държава-континент, а не като в средновековието - всеки затворен в неговата си пещера.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (10-03-2016)
то разпадане до една степен трябва да има
че целите в името на които ни обединяват май малко се различават от туй коет на нас ни се иска![]()
То многото листи и бюрокрацията е едно на ръка, с него се живее, макар и трудно. Аз говоря за другите реалните ограничения от типа че не може да има криви краставици и че не трябва да ядем шкембе, щото не знам какво си, че няма да имаме АЕЦ, щото на някакви във франция примерно не им харесвало и т.н.Ти си счетоводител (не знам това ли е правилната дума) и си по-запознат с бюрокрацията. Аз само кандидатствам за един вид евро-субсидии и папката с документите ми след 5-6 години вече тежи 15-20 кг.Но не заради това ме е яд на идеята за разпадане - ако се усъвършенстват някои неща, наистина е много хубаво да живеем в една обща държава-континент, а не като в средновековието - всеки затворен в неговата си пещера.
kypa (10-03-2016)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (10-03-2016)
Бе тая с кривите краставици .....То многото листи и бюрокрацията е едно на ръка, с него се живее, макар и трудно. Аз говоря за другите реалните ограничения от типа че не може да има криви краставици и че не трябва да ядем шкембе, щото не знам какво си, че няма да имаме АЕЦ, щото на някакви във франция примерно не им харесвало и т.н.
И аз одобрявам ....
Че криви са ... Ма за тва АЕЦовете ...
Някак го неразбирам .... Наште да са по-малко безопасни от сичките другите .....
Щот са Сделани ... А не Маде ин.....б![]()
kypa (10-03-2016)
братушките са бая по-напред у аецовата тефнология и от европейци, и от сашковци
китайците и те сега дръпнаха напреде много последните няколко години![]()
Е последните ти думи описват лицемерието на тази добра европа.....гтгтгтгтгт
kypa (10-03-2016)
Европейските държави са толкова дребни, погледнато в световен мащаб, че едва ли има някакво значение площта на острова. Но за сметка на това са с голямо самочувствие и всяка си мисли че е едва ли не центъра на света, с изключение на България май - ние пък сме с вечно понижено самочувствие и готови да слугуваме на тоя-оня... поне скромността ни краси.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-02-2016 на 22:32
kypa (10-03-2016)