wannabe (22-02-2016), Emil Enchev (22-02-2016), kypa (26-03-2016)
Ако се надяваш на нещо такова , не си на правилното място. Ако обаче приемаш форума , като място на което да научиш нещо може и да научиш. Аз продължавам да откривам и да научавам неща от тука ако и да не съм начинаещ...
----------
Да та и дъртрака.... Ми той момАка нема време!!! Иска сичкото сега и веднага. Кви са тия простотии четене метене, книжки мишки ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (22-02-2016), Emil Enchev (22-02-2016), L1914 (22-02-2016), bombe (23-02-2016), kypa (26-03-2016)
Оффф много методи .помня едни от първите ти коментари-
''харесва ми като професия и НА ВСЯКА ЦЕНА ИСКАМ ТОВА ДА РАБОТЯ''
МА ТУЙ САМО НЕ СТИГА .
снайперест холерик НЯМА .........лежиш в тревата , апат те комарите , амЪ чакаш и отчиташ ситуацията и случващите се събития
а пък за да се получат нещата се ОТЧИТАТ много фактори в определен момент.
значи отиваме и на НАЧИН НА МИСЛЕНЕ
И ОТ ТУК НАТАМ ........ комбинативност м/у методите.......
поне 5-7 метода . които трябва да познаваш до съвършенство.
и чак след това . може и да се получат нещата
Трябва да се учи- няма начин
И време е и. ..времееее ...трябва .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-03-2016)
бе то и аз нямам време .................. амЪ е за други работи деАко се надяваш на нещо такова , не си на правилното място. Ако обаче приемаш форума , като място на което да научиш нещо може и да научиш. Аз продължавам да откривам и да научавам неща от тука ако и да не съм начинаещ...
----------
Да та и дъртрака.... Ми той момАка нема време!!! Иска сичкото сега и веднага. Кви са тия простотии четене метене, книжки мишки ...
ма си мълча де .....................
време ми е за простамола .........22.00![]()
И защо непрекъснато се повтаря, че не съм прочел нищо...като това не е вярно. Всъщност аз не повдигнах темата заради себе си, а по принцип, защото това се отнася за всички.
Колко в този форум единствения им бизнес е форекса, печелят всекидневно и се издържат напълно от него? Дали може да получа честен отговор. Всъщност дори не ми отговаряйте, но се
замислете за какво стоите в този форум и колко пъти сте били искрени в изказванията си.
Провокира ме един нов потребител, който взе хаотично да сипе индикатор след индикатор, експерти, системи и какво ли не още и аз се запитах ...тази новосъздадена каша ли е основата на валутната търговия?
Опитвам се да си представя нещата много по-семпли и подредени. Затова искам да се срешна с човек печелещ години на форекс пазара и да му поставя подобни въпроси.....
А експертчето си тъче и печалбата вече е 35 долара за днес. Това е 3.5% нарастване. Слабо, но все пак е печалба, без риск и .без да съм гледал платформата, новините и други подобни. Един вид ..от нищото дошли пари....макар и на демо.
kypa (26-03-2016)
Нима долавям ревност?И защо непрекъснато се повтаря, че не съм прочел нищо...като това не е вярно. Всъщност аз не повдигнах темата заради себе си, а по принцип, защото това се отнася за всички.
Колко в този форум единствения им бизнес е форекса, печелят всекидневно и се издържат напълно от него? Дали може да получа честен отговор. Всъщност дори не ми отговаряйте, но се
замислете за какво стоите в този форум и колко пъти сте били искрени в изказванията си.
Провокира ме един нов потребител, който взе хаотично да сипе индикатор след индикатор, експерти, системи и какво ли не още и аз се запитах ...тази новосъздадена каша ли е основата на валутната търговия?
Опитвам се да си представя нещата много по-семпли и подредени. Затова искам да се срешна с човек печелещ години на форекс пазара и да му поставя подобни въпроси.....
А експертчето си тъче и печалбата вече е 35 долара за днес. Това е 3.5% нарастване. Слабо, но все пак е печалба, без риск и .без да съм гледал платформата, новините и други подобни. Един вид ..от нищото дошли пари....макар и на демо.![]()
А експертчето ти е докарало по-малко от 0,2 % ако не си излъгал за началния капитал , който беше определен на 3000 по памет.
Оставяй експерта да си цъка...пък ти се хвани и на работа, за да можеш да се издържаш.
Много хора и така правят.
Иначе аз съм искрена. Като не знам питам...Като виждам нещо - казвам![]()
kypa (26-03-2016)
То и аз искам да се срещна с американския президент, ама той не ще. Принципно и на Путин съм навит, ама и той не ще!И защо непрекъснато се повтаря, че не съм прочел нищо...като това не е вярно. Всъщност аз не повдигнах темата заради себе си, а по принцип, защото това се отнася за всички.
А експертчето си тъче и печалбата вече е 35 долара за днес. Това е 3.5% нарастване. Слабо, но все пак е печалба, без риск и .без да съм гледал платформата, новините и други подобни. Един вид ..от нищото дошли пари....макар и на демо.
Та и този успешния трейдър що ли ще му е да се среща с тебе?
1.16% е печалбата сметната с калкулатор. Все пак аз днес го стартирах след 13.00 часа и изпуснах силните движения. Забравих, че ако не е стартирано ....няма сделки. Няма ревност..по-скоро Съдбата ми даде ясен знак какви залитания може да ме сполетят.
Това дето ти си показваше печалбите също го отчитам за излишно..дори вредно.
Вече имам представа за успешния трейдър и не очаквам да го видя да пише по форуми, а да се хвали, да се заяжда или да се обяснява ...още по-малко. Това е толкова деструктивно за всяка личност, че е излишно да го обсъждаме.
Значи трейдинга не е съвсем самотно занимание, но има офиси и форекс групи в интернет, където може да споделиш сигнали или идеи за търговия....
kypa (26-03-2016)
пак експертчето ако е докарало 0,2% (а не е оставило 0,2 % от акаунда) е добре сякаш
![]()