Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хаха, септември- месец на страшния съд за инженери и хора с придобита Компетентност.
Ще оцелеят само тези с вродената Компетентност, вика пророка.
Много забавен избор на думи, комарджия. :-)
Последна редакция от zmei : 31-07-2012 на 07:36
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (31-07-2012)
Добре,че се намери някой да я преведе тая книга,големи пари ще направи от нея.Рекламата и беше перфектна.Остава да почнат и всички мързеливи бг трейдъри,на които не им се учи английски,да я прочетат и да вдигнат с няколко процента БВП на БГ че да има за по-големи пенсии и заплати![]()
за колко я даваш?хубава аритметика, дали е вярна не знам, понеже не познавам много умни жени. Единствената която ме е убедила, че покрива показателя е балдъзата ми. страхотна е, в това число от глезена като започнеш до косата. За корелацията - има хора на които е променил живота, обаче каква част от масата са не знам.
----------
т.е. да разбирам , че глезените и косата са критерии за интелект
нещо против инженерите ли имаш ???исках да кажа, че освен компютър, интернет , платформа, Минев, Брукс , трябва и още нещо - пари и душевен мир. Ти какво си мислиш е без значение, щото сам казваш, че си се "омазал". Има една мисъл на Анон от инвестора, но ще я спестя. Да не говорим, че си некакво инженерче.
Гледам Брукс излиза на български август - с интерес чакам септември, месеца в който ще се разбере дали форекс системата ще издържи на придобитата компетентност от бг търговците.![]()
Брей това някой шотландец или не дай боже габровец направо ще те гръмнат за тази техника![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
бе не е само до мързел ...това не е лека материя, на български като чета материали за форекс ги разбирам на третия път пък на английски на 10Добре,че се намери някой да я преведе тая книга,големи пари ще направи от нея.Рекламата и беше перфектна.Остава да почнат и всички мързеливи бг трейдъри,на които не им се учи английски,да я прочетат и да вдигнат с няколко процента БВП на БГ че да има за по-големи пенсии и заплати![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
трябваше да пиша от лаптопа на един кретен дето ми мрънкаше през цялото време. на моя се скъса кабела. Не си ме разбрал - IQ-to й наред с атмосферата която създава е уникална . Ти жените откъде на къде ги гледаш - отгоре на доле или обратно ?
Разбира се, че имам напротив инженерите,щото ги познавам отвътре
- и аз съм такъв, ама за мое успокоение съм пишман индженер
колкото да не направя късо сУединение .
zmei, естествено че се придобива. и за първи път българския търговец ще има уникалния късмет и уникалната привилегияна родния си език да я придобие
![]()
Здравей
Гледам Брукс излиза на български август...................................... ..........
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 20:08