ти да не гониш 1% на ден,щото лично на мене ми се струва малко....макар че в дни като този пак е доста добре![]()
ти да не гониш 1% на ден,щото лично на мене ми се струва малко....макар че в дни като този пак е доста добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами правилно с един процент върху сметката ти е 20-30 % върху сметката ,което ти е 360- 400 % годишно мисля че не е лоша тази доходност
Задавете си 1% доходност и я изпълнявате ами увеличете на 2% после 3% до 5% се правят в нормален работен ден![]()
Един процент е достатъчен, за да добиеш увереност, а и може да не е за ден, а за риск, което е по- смислено за мен. Така де ,всеки си прави сметките.
Скоро го бях коментирал:
Когато чакаш 5% от сделки за деня, то трябва да си готов и за загубата. При система 90/10 печалба си изложен на риск от 10 поредни загуби(някога, но скоро). Колко от вас са готови да загубят 50%, а колко имат система с 90 % успеваемост?
(тук няма промяна на обеми, Алчен! ;-) ).
Аз не казвам че като изкарцаш 5% трябва да рискуваш толкова в позиция. Я си представи риск 1% в позиция печалба 2-3% а 3-4 сделки ?
Винаги съм искал да мога да си отворя скалпираща сметка и да се развихря! Но, НО като скалпираш със суми, за които ти е жал да ги загубиш, знам, че да разчиташ на постоянни 8-10% на ден е меко казано несериозно и опасно за сметката. Да, можеш да пробиеш месец, два, шест, .... но целта е да си на пазара утре, другия месец, догодина.
На състезания съм правил по 2000% печалба за месец, и каква е вероятността, и колко пъти ще го направиш за година?
Лека вечер!
Последна редакция от zmei : 30-07-2012 на 23:36
Аз в състезания не съм участвал от 5-6 години не помя точно, но файда там няма . Ти от колко време се занимаваш с форекс? Явно не ти е основно занимание предполагам , затова расъждаваш така . ако вземаш заплата 1000 лева , а на форекса си изкарваш средно 50-60$ няма ли да ти е мерак да се развиваш и да печелиш 100-200$ и то от сделка. Кое е по хубаво от това да разполагаш със времето си когато и както си поискаш а и с парите които изкарвашВинаги съм искал да мога да си отворя скалпираща сметка и да се развихря! Но, НО като скалпираш със суми, за които ти е жал да ги загубиш, знам, че да разчиташ на постоянни 8-10% на ден е меко казано несериозно и опасно за сметката. Да, можеш да пробиеш месец, два, шест, .... но целта е да си на пазара утре, другия месец, догодина.
На състезания съм правил по 2000% печалба за месец, и каква е вероятността, и колко пъти ще го направиш за година?
Темата е интересна, адаш, но стана късно... Сигурен съм, че си намерил своя начин да успяваш и ще се радвам да си продължим разговора.Аз в състезания не съм участвал от 5-6 години не помя точно, но файда там няма . Ти от колко време се занимаваш с форекс? Явно не ти е основно занимание предполагам , затова расъждаваш така . ако вземаш заплата 1000 лева , а на форекса си изкарваш средно 50-60$ няма ли да ти е мерак да се развиваш и да печелиш 100-200$ и то от сделка. Кое е по хубаво от това да разполагаш със времето си когато и както си поискаш а и с парите които изкарваш
Това, на което исках да наблегна е, че търговеца Трябва да е нащтрек за рисковете, които са част от бизнеса. Успех.
пп Мисля че ти искаше да хванеш тренда от някъде. И аз така. ;-)
pesho (30-07-2012)