kypa (22-04-2017)
Не мисля. До 10 К евро въобще не е необходимо да ги декларираш, и като влизаш, даже да те хвнат с тях по джобовете, спокойно може да твърдиш, че като си излязъл си си ги носил с тебе и сега си ги връщаш, щото не си ги похарчил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-04-2017)
kypa (22-04-2017)
Като ви се казва 10к значи 10....
€ или $...
Аааама сте Тома Неверни.
Казваш: " Отивам на пазар" и толкоз...никакви грижи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-04-2017)
За милионерите - http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...tioninb_bg.pdf
аз не съм от тях, карам си със скрилчето и нему мисля.
Ако постъпят по бг сметка може да ги надушат.
повече от 50к няма да привеждате щото ще искат диклалцияЗа милионерите - http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...tioninb_bg.pdf
аз не съм от тях, карам си със скрилчето и нему мисля.
Ако постъпят по бг сметка може да ги надушат.
----------
Ма мойже да поискат дикларациика за произхода на кинтите
Тогаз кво мама ми ги даде Ми мама от къде ги е взела, ми питайте я нея![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (22-04-2017)
Тя сумата може да се разбие и получателите да са няколко - мама, тати и азА ако е на физ. граница да си с мулета
на екскурзия.
Хубаво е превода да тръгва от място, дето няма нищо общо с ЕС
kypa (22-04-2017)
Да резумираме
При външен брокер транзакции под 10000 лв без банкови декларации ,още повече че няма как да подадеш данъчва декларация ако не докажеш произход на доходите си
Остана открит въпроса ако си освободен до някаква сума от данъци и си спечелил в годината по малко пари от тази сума трябва ли пак да подаваш декларация,и какво ще те глобят ако не я подадеш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (22-04-2017)
няма сума която не трябва да се декларира.
Има 10 процента данък на всяка печалба
Глобата за неподадена декларация мисля че беше 500 ли
друг е въпроса за укриването не неплатените данъци
kypa (22-04-2017)
Българска сметка - пристигат 3 превода по 5 000лв. в рамките на 1 месец. Отива клиента да тегли и го карат пак да попълни декларация.Да резумираме
При външен брокер транзакции под 10000 лв без банкови декларации ,още повече че няма как да подадеш данъчва декларация ако не докажеш произход на доходите си
Остана открит въпроса ако си освободен до някаква сума от данъци и си спечелил в годината по малко пари от тази сума трябва ли пак да подаваш декларация,и какво ще те глобят ако не я подадеш
Гледа се и някакъв период от време в рамките на който постъпилите малки суми по сметката надвишат 10 000лв.![]()