ей тази снимка не съм я виждал...тя илюстрира цялата ни действителност...просто искам да се срешна с човека изхвърлил снимката
----------
не тъпи са -нямат потенциал едновременно да крадат и да управляват нормално..те са като едноклетъчни
ей тази снимка не съм я виждал...тя илюстрира цялата ни действителност...просто искам да се срешна с човека изхвърлил снимката
----------
не тъпи са -нямат потенциал едновременно да крадат и да управляват нормално..те са като едноклетъчни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA, окръжните градове ще последват примера на столицата. За сега освен моята кола, стопанисвам колата на единия син дето е в чужбина. Ако и софиянеца ми докара неговата, не знам какво ще става. А трябва и да ги карам от време на време, за да им се възбудят акумулаторите.
GeorgiRR, Кака няма да вземат пример
тия неща Дянков ги измисля
аз правителство като това си мисля че не сме имали
само данъци и такси да де измислят и да се вдигат старите
без изобщо де се мисли как се отразява на хората в тая криза
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С тези данъци и такси се опитват тези малкото хорица които имат депозити по банките да почнат да ги теглят и доброволно да ги дават на държавата , а останалите които нямат да им робуват
е малко ли робуваме сега та още искат да ни унижават, а парите от банките ще свършат и какво ще правим тогава
Факта че, Б.Б. на събрание на мин.съвет го казва че народа имал пари ме навежда на мисълта за това, а какво правим след това - всички робуваме
Не знам как ги виждат нещата
аз имам приятели които вече пета година стотинка не инвестират тука
продадоха си бизнесите и купиха по еди два апартамента в Гърция в курортните селища
дават ги под наем и си штракат с пръсти
Те затова ни мачкат. Примери много........................................
Ще ни мачкат , ние сме толкова лесни , пък даже не се и стараем да ги затрудним
Факт че при всяко недоволство което може да се превърне в нещо по-голямо правят крачка назад.