Мъ....язе книжка имам,мъ жълта...а,там лицето друго е...
Тъ,мислата ми е,че таквози лице-книжка....отдавна заличил съм го....нещо,ни мъ кефи...![]()
Мъ....язе книжка имам,мъ жълта...а,там лицето друго е...
Тъ,мислата ми е,че таквози лице-книжка....отдавна заличил съм го....нещо,ни мъ кефи...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕС се споразумя с Турция за бежанците, като не допусна да бъде изнудван от прекомерните искания на Анкара. Страната и без друго ще спазва договорките от собствен интерес, смята Андреас Майер-Файст.
Read more: http://features.actualno.com/pokeryt...#ixzz3t3wOFzeI
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Това споразумение само временно решава нещата и вероятно проблема с тези бежанци
пак ще се изостри. При какви ли условия те живеят в Турция?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Условията на живот нямат значение. Турция има яка полиция, армия и държавна администрация и ако си постави за цел да не ги пуска - те няма да минават. Или няма поне да са в такова количество....
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Гледамги без регистрация във фейса, незнам какъв и проблема
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз не мога да разбера защо не застрелват незаконно преминалите границата бежанци
според турската логика и подкрепено от НАТО, изконно право и задължение е на всяка държава да се защитава от незаконно преминаване на нейните граници
в случая не виждам защо едни могат да свалят самолет, а да не могат да се застрелват бежанците
Прелитащия самолет не е заплаха а бежанците са заплаха не може да се прави паралел![]()
![]()
заплахата трябва да се поддържа
За бежанците има някаква защита от документи на ООН. Става дума за тези, които бягат от места с размирици иаз не мога да разбера защо не застрелват незаконно преминалите границата бежанци
според турската логика и подкрепено от НАТО, изконно право и задължение е на всяка държава да се защитава от незаконно преминаване на нейните граници
в случая не виждам защо едни могат да свалят самолет, а да не могат да се застрелват бежанците
грубо нарушени човешки права. Тогава съседните държави няма как да не ги приемат. Говоря малко наизуст, но
сигурно има подобни международни решения.
Това ,че те бягат от места с размирици и се нарушават правата им , това означава ли ,че те път трябва да нарушават нашите и да сеят размирици все едно някой им е длъжен и трябва да се съобразява с претенциите им - там не искаме , там е зле , бият ни , храната е лоша...
Бе.....нещо е сбръкан целиот сценарий....
Жъ гръмне балоне,скоро фреме......