Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tо преди голямо застудяване винаги е особено топло предишните дни. Следващата събота и при нас дават слаб сняг, пък да видим. При нас поне тока не спря от вятъра. Но ако имаше бежанци за издухване и на това щях да съм съгласна.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Днес дали е имало места които пак да са останали без ток - че днес не съм пускал новините оставил съм телевизорите на жената и детето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май сме облагодетелствани тук...времето приятно, топло и без силен вятър... Даже доста топло си беше.
big_shark2 (22-11-2015)
В наше село много вятър, сума ти сетофари изпокъсани и разместени
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е нали Сорос им беше разпечатал листовки къде да ходят и къде да не ходят в Европа. Само дето САЩ е пропуснал.Нашата страна не се препоръчва особено, че няма много лапачка явно.
Иначе много лесно може да се реши проблема: тия, които Меркел и Швеция ги поканиха сега да си ги дундуркат колкото искат. Останалите: на кораби, самолети, влакове, въздушни балони ако искат и кой откъде е. Ние никой не сме канили тук и недоумявам защо трябва да играем по свирката на разни малоумни т.нар. европейски лидери след като нямаме грам вина за проблема.
Последна редакция от Eli2356 : 22-11-2015 на 19:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да, пише че хиляди са без ток. http://dnes.dir.bg/news/vjatar-potopat-20734016?nt=4В България, но не в София. В Крим също е злеДнес дали е имало места които пак да са останали без ток - че днес не съм пускал новините оставил съм телевизорите на жената и детето![]()
положението.
Не знам - днес при нас е тихо, даже се поразходих много приятно под няколко капки дъжд само. Иначе то спирането на тока изцяло днес трябва да е било, където го е имало, че и ранните часове на денонощието се броят за днес все пак.![]()
big_shark2 (22-11-2015)
Съгласна съм с теб, но може ние да не сме отправили призив : Добре дошли в България , но когато още се говореше за приемане на бежанци , брой и квоти , ние бяхме "за" . Имаше театър ала тип : загубени в превода. Но за разлика от други държави , които бяха против, не помня да сме изразили мнение в тази насока. И тогава и сега продължаваме да играем по свирката