няма ли да боднем поне дънцето 1.08956 .................
аз ще го почакам...............
----------
европските ПМИ-та доста слабички............
.................................
няма ли да боднем поне дънцето 1.08956 .................
аз ще го почакам...............
----------
европските ПМИ-та доста слабички............
.................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (04-11-2015)
Кучик, баджанака всяка есен ходеше по чакръкчии и доФтУри за дископатия в кръста, но откак започнах да го водя с мен всяка неделя на Хисар, Павел Бяня, Велинград, и с. Баня Разлог, вече 3 години няма никакви оплаквания. Топлите ни извори са чудодейни за костната система.
Ако проблема ти е ошипяване имам невероятен конски илач от ветеринарната, изпробван лично и от още 2 ма познати. Ефекта е забележителен.
Сега за Коледа съм резервирал във Велинград 4 нощувки и яко киснене, вътрешно с ракийка и биричка (и винце дядо попе) и външно на басейна..![]()
Последна редакция от 4ono : 04-11-2015 на 11:27
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
4ono ЧАДОимам невероятен конски илач от ветеринарнатадай да говорим точно с наименованието на илача!!!
)
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пазаря не отрази бай Драган...........и аз излязох с 27 пипоня в торбето....
ще чакам след обяд сашковските данни и баба Йелън .............
за минералните извори се предполага че имат благоприятен ефект...........какъв е този илач дето РЕДА спомена рефригеранс ли?
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (04-11-2015)
https://www.tradingview.com/x/D6eXrHAo/
бабо мецо така как ти се струва
давай евро сила си![]()
Не го цитирах защото трябваше и да обясня начина на приложение.
Щом те интересува. казва се камфор салициликум. жълт мехлем в тубичка. използва се за болни стави при конете.
Прилага се 14 дни като всяка вечер се прави втриване масаж на местото с шипове и след това се слага една хартия и отгоре един найлон за да не цапа завивките. така се приспива и на сутринта се маха. Ефекта се усеща след около 20 дни и трае минимум година. След като процедурата е направена (14 дни/пъти/вечери) не трябва да се прилага, минимум 6 месеца. При болки може еднократно да се разтрие с мазилото. Балдъзата пиеше по 5 аналгина на ден сега е здрава като бик. и аз имах проблем с шипове на вратните прешлени, да чукам на дърво от 18 месеца не са ме боляли сериозно. И най изпитаното средство против дископатии и шипове. вълнени дрехи на голо(който може да търпи), който не може поне парче вълнен плат на болното място. Зашиваш на потниците и винаги вълната да е на кръста на голо. Спомнете си едно време старите хора с вълнените потури и зиме и лете. затова са били здрави.
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Недоволни полицаи и граничари затвориха Кулата
Граничният пункт няма да работи за неопределено време
всички пунктове на България ще бъдат затворени от полицайте за неопределено време
Сндикатите в сектор "Сигурност" са предупредили вътрешния министър Румяна Бъчварова, че нещата ще излязат извън контрол.
спрете се бре аз в събота сутринта пътувам за чужбина, билет съм купил, дано се разберат до тогава![]()
Недоволни полицаи и граничари затвориха Кулата
Граничният пункт няма да работи за неопределено време
всички пунктове на България ще бъдат затворени от полицайте за неопределено време
спрете се бре аз в събота сутринта пътувам за чужбина, билет съм купил, дано се разберат до тогава![]()
![]()
Хах армията да не реши най-накрая да прави ВОЕНЕН ПРЕВРАТЩом затварят границите...
Дизел май няма да ходиш никъде скоро време
Седя далече от пазара, щот не ме кефи такъв![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Сндикатите в сектор "Сигурност" са предупредили вътрешния министър Румяна Бъчварова, че нещата ще излязат извън контрол имали 60 000 полицай готови да блокират цялата държава за няколко часа
важното е след 12 часа в събота да блокират до тогава ще съм се изнесъл вече през Калотина , пепел ти на устата да си помисляш, че ще остана тук![]()