Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (30-10-2015)
затворих дългото евро в дей трейдинг акаунта и едно късо евро от 1.1009, стоп 1.1049, лимит 1.0968
да тестваме мечки има ли за едно 50 пипа надолу![]()
Последна редакция от disel84 : 30-10-2015 на 13:51
Много лошо се развива пазара последните 2 дни.
Явно и двата супер индикатора са объркани и се въртят като шугави.
А инак влизат кинти на пазара в дългото и то доста сериозно. Прелапват късите обеми и няма дори 15 мин пробит фрактал надолу.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
дали пък не се затварят къси позиции и прибиране на седмични и месечни профити...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (30-10-2015)
Не знам точно какво е, но много ми се искаше да хвана още едни 80 точки на късо тази седмица.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (30-10-2015)
БАБА МЕЦА вече гледа.... взе 10 пипса и чака брулене на джанката
Па тогава ще мислим....дали пак дълги ще търсим![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (30-10-2015)
давай доларе![]()
натискай бабо мецо надолу
удряй с мотиката![]()
babaMETZA (30-10-2015)
Еммм язе мисля че ще издрусат до 1,0990 може и малко по-надоле и тогава за КАПАК вече 1,1070....тотално петъчно отзаде![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (30-10-2015)
не така бабо мецо, първо лимит имам на 1.0968 после ще видим
много бързаш ми се струва , днес последен ден от месечна свещ защо червена да не затворим близо по дъното-1.1036- 1.0936
давай дойларе, искам мечо много мечо настроение, даже късо кафе ще си направя с къса цигара
до обяд европейците крепят еврото, следобед американците си крепят долара, никой няма вяра на другия![]()
Последна редакция от disel84 : 30-10-2015 на 15:20