сменям ги и тях .............................................
Сила , уточняваме технически параметри , ако това имаш в предвид![]()
JaY_Z (27-10-2015)
добро да е утрото!!!
кък ще я караме днес ....в очакване на утре или нещо интересно ще се раздаде на масата.....
спорна да е на нивата...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Колеги,може и да е параноя,но ще го споделя,за да ми олекне..
Таз,"тема",ми заприличва на една друга тема във форума.Дето обсебена е от едно лице и всички други са хулени и обиждани.Е,тук е по-мек вариант..."Убий,глупака с мълчание"..
Дерзайте...спечелихте...Прод ължавайте да си играете на Господ и неговите последователи,язе немаа ви преча...
УСПЕХ....![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (27-10-2015)
Какво ти стана пък на тебВчера нищо ти нямаше.
Тази тема си е най-чистата тема из целият форум.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (27-10-2015)
от часова нагоре се заформя нещо потенциално много красиво......
10710-20 дето го чеках NS-а.....вероятно нема да го бидват щото кухата ми лейка осъзна че през вчерашния ден ММ-а може да си е дигнал средната цена в ренджа и да е балансиран вече....та може да се пали ракетата...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Да, виждам го и аз, ама хич не ми се иска да го гледамот часова нагоре се заформя нещо потенциално много красиво......
10710-20 дето го чеках NS-а.....вероятно нема да го бидват щото кухата ми лейка осъзна че през вчерашния ден ММ-а може да си е дигнал средната цена в ренджа и да е балансиран вече....та може да се пали ракетата...![]()
Надясно....
Късичко от вчера още...![]()