За тази съм съгласе. Но имаше и по-сложни.Непротивоконституционству _вателствутвайте.
П.П. Редактора ми прави сам интервал. И него съм шашнал.
П.П.П. Працаках тъпака с чертичка.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
турих една метличка.................................. .......................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
да него чеках да ударят....то не че е късно да го ударят....ма язе съм затворил кепенците...Кое имаш предвид? 10120 ли?![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ам може некои чичко/мило/мечо .....
Да ги е водил тамъ на .... ПАЗАР .... дет ся му викат
Шопинг)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (20-10-2015)
Туй не съм го чувал.''Сребърни крила ''Откъде е.
.................................................. .........................
Skp (20-10-2015)