Бибко, ко ти свиди линка и не щеш да го даваш на навлеци, прати го на мен и Дани на лични ба![]()
Бибко, ко ти свиди линка и не щеш да го даваш на навлеци, прати го на мен и Дани на лични ба![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Бибко нещо се покри - БГррррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррррр рррррррррррр
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виждала съм нещо подобно на графики на един трейдър, ама нищя да каже откъде и какво освен, че е личен индикатор каквото и да значи това
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тц, даже нещеше и много да говори, сега се сетих, че го снимах, трябва да хвана да ги изровя тия графики дано не съм ги изтрили и да проведем форумно разследване за тая джаджа
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е като е личен индикатор що го развява из интернет да дразни публиката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.