днес мислим ренджовица....утре трендов ден....четвъртъка до лихвите връща трендовия ден и от дето сме почнали от там за лихвите.....![]()
днес мислим ренджовица....утре трендов ден....четвъртъка до лихвите връща трендовия ден и от дето сме почнали от там за лихвите.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100 пункта с добра структура хич не са малко.....зависи все пак кой с каква кошница е тръгнал де.....
ПП а ако бият дънцето на последния 5м суинг може и да отидат на 150 точки.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз от дънцето не можах да си взема днес...бях на път и от телефона мятах хармоници и сложих един отложен ордер, но за малко не ми е стигнало нивото
----------
Кое имаш предвид? 10120 ли?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добра ви вечер, да не чака влака окъснелите пътници
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Какво чакате?
Да не би да да го държат и аз да се включа![]()
Чекам , Чекам...хич не съм се и засилила...още повече по това време.
Ама голЕмо чекане и при озито деееее ...