Добро утро,къси от 1.1375 TP 1.1310
Успех на целия рейс))))))))))))))))))))))))))))))
Добро утро,къси от 1.1375 TP 1.1310
Успех на целия рейс))))))))))))))))))))))))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
знам, че е грешно ама преместих стопа на дългите на 1,1300.. не ми се затваря на загуба още с първата позиция за седмицата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
SaTrApA (19-10-2015)
само аз се набутах в грешната посока.. мразя така да ми започва седмицата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
мечките дали ще намерят сили?
https://www.mql5.com/en/charts/40911...shot-27585-png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още в сряда споменах на къде е пътя и до къде трябва да стигне. Обещах ти ако има някакво препядствие по пътя да ти пиша но за момента нищо не е променило пътя /траекторията/ на курса.
п.п. Тази сутрин всички бяха настроени за дълги което също е чудесен сигнал!!!
Я да ви питам някой знае ли стратегията светофар,хубави неща четох за нея и сега реших да я наблюдавам,ама ако някой я е ползвал да сподели кое как.
реших да хвана едни бързи 10-20 пипа корекция... и ето до къде доведе това.. ако ми вземе стопа, ще вляза в Главната посока..
Става става)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО