Ако видиш, че всички са настроени за къси по добре удвои обемите в дълги, че туковиж се оказало, че това е правилната посока
Желая ти успех![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Освен психология и фундамент има и техника!!!
Кои са всички,и как се виждат??
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що така,хич не ме кефи тая 30минутна свещ дето затвори,не е в синхрон с късите ми.
Айде прибрахме и втората половина малко преди стопа на нула и вече да се впускаме в дългите.
petar80, доби ги ве човек.. имаш вече 5 позиции от сутринта.. даже мен е биеш по оборот..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
petar80 (19-10-2015)
Ето може би нещо полезно,от днес стартира!!!!!!!!!!
http://www.bloombergtv.bg/video
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО