Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (16-10-2015)
ти верно нещо ти куца . болшинствоти си живеем с СОБСТВЕНИ жилища . това още повече ми засилва подозренията за социалното ТИ положение . има ЕДНА соц. група . на които това е мечта . факта че го изтъкваш е красноречиврадвам се за тебе , че си съумял да се измъкнеш от клоаката
сега малко ако си оправиш и вербалния изказ ..и мислене...........
да ти снимам нотариалния акт ли. верно си злЯ
----------
Я ДА ПОРЕВЕМ МАЛКО . поздрав на колегите циганиуанабито и живко78
![]()
Здравейте на всички ... аз отново съм тук ... как е пазара ??
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Живко ти не беше злобен човек, какво ти става и на теб ?Сега очакваме да обяви цената- колко ще струва снимка на неговия скрил
и колко струват неговите прогнози
Гледам проверявал си колко е МРЗ , та да сметнеш кви пари ше му дават на фалиткоти верно нещо ти куца . болшинствоти си живеем с СОБСТВЕНИ жилища . това още повече ми засилва подозренията за социалното ТИ положение . има ЕДНА соц. група . на които това е мечта . факта че го изтъкваш е красноречиврадвам се за тебе , че си съумял да се измъкнеш от клоаката
сега малко ако си оправиш и вербалния изказ ..и мислене...........
да ти снимам нотариалния акт ли. верно си злЯ
----------
Я ДА ПОРЕВЕМ МАЛКО . поздрав на колегите циганиуанабито и живко78
Що се мъчиш? Близко е до акъла. Мечтата на всеки провинциален идиот е да взема илядо лефа/ в неговия случай девестин/ По-голяма сума е необхватна и несмилаемна за тяхното съзнание
Затва удря гъза у тавана. Вече е втори по доходи след бащицата ганчев у ловеч
![]()
Лошо си се продал, ... изсъхнал си с подобни кинти, ...pluto1 В момента съм на работа а РЗ е 2,5 МРЗ /така се спазарихме/!!!
Ти какво работиш??? Кога ще ме стигнеш-никога защото нямаш нито образование нито ценз.
Колкото и да се опитваш да ме засегнеш нямаш шансзащо не се откажеш.
п.п. От нова година и служебна кола ще имам
А щом обещание за служебна трошка те впечатлява - още по-зле раб'тата ...![]()
Следващата година може да искам и повечено за момента не се оплаквам а и от НГ МРЗ се вдига та и моята заплатка малка скрома леко ще се вдигне
п.п. Ти на работа със самолет ли ходиш? гледам аватара ти е самолетче![]()