Зведоброецо с теб съм
аз съм се доверил на Моторолата както ти ме посъветваа моторолата рядка лъже
даваййййййййййййййййййййй йййййййй доларееееееееееееееееееее ееееееееееее![]()
Зведоброецо с теб съм
аз съм се доверил на Моторолата както ти ме посъветваа моторолата рядка лъже
даваййййййййййййййййййййй йййййййй доларееееееееееееееееееее ееееееееееее![]()
звездоброец (16-10-2015)
Но ще си падне до 1.1231............................................ .....Прав съм.Сентимента е за евтин долар и засега нищо не се е промнило технически.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (16-10-2015)
Зведоброецо моето стопче вече е на +тъй че страшно нема
айде сега да поработим още малко че взе да се здрачава
даваййййййййййййййййййййй йййййййййййййййй доларееееееееееееееееееее ееееееееее![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моторола до сега не бях ползвал.. само Самсунг, Леново и ЕлДжи.. но утре отивам да си купя Моторола.. важното е, че открихме къде е проблема..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
petar80 (16-10-2015)
на мен ми отнесе стопа като куцо пиле домати.. успех на търгуващите.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
След 17.10 -17.20 ще започне да пада...................................Въпросът е кога ? .................................................. ..