Най-добрата демокрация са референдумите .... Швейцарска работа .... що ли никъде другъде по света я няма ....Минков кви тия фашистки идеи при тебе
Аз викам който не е христиенин той не бива да гласува ,например и тн
Ти по скоро се замисли защо са ни дали само едното от двете камънчета
Когато Демокрит измислил Демокрацията тя била с две камънчета ,едното бяло другото черно
Който бил Сократ да изпие чашата с бучиниш пускал в общата торбичка черно камънче а който бил да не пие бучиниша и да продължи да си живее пускал бяло камъче
Къде ни другото камънче бря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то образователен ценз и за тез дет ще се гласува за тях може да е хубаво да се въведеили там някакъв други вид интелектуалски филтър
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чак пък фашистки - много драматично.Минков кви тия фашистки идеи при тебе
Аз викам който не е христиенин той не бива да гласува ,например и тн
Ти по скоро се замисли защо са ни дали само едното от двете камънчета
Когато Демокрит измислил Демокрацията тя била с две камънчета ,едното бяло другото черно
Който бил Сократ да изпие чашата с бучиниш пускал в общата торбичка черно камънче а който бил да не пие бучиниша и да продължи да си живее пускал бяло камъче
Къде ни другото камънче бря
Според мен са логични - да минем пак на шофьорите - за да вземеш книжка за любител трябва да имаш поне 8-ми клас, а да вземаш решения за управлението на цялата държава като гласуваш не се иска нищо - това да не би да ти изглежда логично?
то фашизъма ако се махнат насилствените ексцесии не е толкоз лошо нещо изобщоред, дисциплина, авторитарност - то само тъй може държава да върви напред
![]()
Ако си шофьор и си психично болен, може да отнемеш живот на пътя. Ако си политик, може да объркаш само за 5-10 години живота на хората. Първото е престъпление, другото не ....Чак пък фашистки - много драматично.
Според мен са логични - да минем пак на шофьорите - за да вземеш книжка за любител трябва да имаш поне 8-ми клас, а да вземаш решения за управлението на цялата държава като гласуваш не се иска нищо - това да не би да ти изглежда логично?
Ако си шофьор и нямаш 8 ми клас/ вероятно си неграмотен/ няма как да прочетеш закон. Ако си политик и неграмотен, това не те бърка - просто седиш в парламента и гласуваш по съвест това което си чул и разбрал.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
На референдума има две камъчета Който не е гласувал се брои за несъгласен и мнозинтвото се формира от останлите
Докато при нашите избори ако не гласуваш никой нете брои че не одобряваш предложенията
Но виж ако имаше възможност да ги задраскваш с отрицателен вот каква разлика в гласовете щяха да съберат
Сега ако ги задраскаш бюлетината става невалидна и гласа ти умира като повишава относителния дйл на останалите дупедавци които са гласували с положителен вот за отрицателни кандидати![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
щото в Швейцария политиците си пътуват с влака и колелетата,нямат НСО,УБО и антураж...........и не претендират,че с тях започва и свършва света и ако не са ТЕ няма да има утре........
Мисля, че навсякъде е така .... който не гласува, не го зачитат. При референдума се вземат решения с мнозиство, а самия той е валиден приопределен брой гласували. За мен е по справедливоНа референдума има две камъчета Който не е гласувал се брои за несъгласен и мнозинтвото се формира от останлите
Докато при нашите избори ако не гласуваш никой нете брои че не одобряваш предложенията
Но виж ако имаше възможност да ги задраскваш с отрицателен вот каква разлика в гласовете щяха да съберат
Сега ако ги задраскаш бюлетината става невалидна и гласа ти умира като повишава относителния дйл на останалите дупедавци които са гласували с положителен вот за отрицателни кандидати
Там дори и заплати не взимат
за упражняване на обществено полезна дейност .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb