Чакай аз да си кажа нещо по същество, че изчезвам след малко... Тва купуване днес ми се струва, че ще го изядат утре. Просто си направи тест на пробива на ГиР на 4 часа и затова така изригна според менАко логиката ми е вярна, утре ще видим дали има стопове под 9720
Въпреки това не ми се рискуваше да оставя късаците и тая нощ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (06-10-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.