Нарочно ти проследих бонуса, и видях че ти се натрупва! Какво имаше в предвид в другия пост "не и при мен"?
Нарочно ти проследих бонуса, и видях че ти се натрупва! Какво имаше в предвид в другия пост "не и при мен"?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В профила последните две седмици си следих съобщенията, едната седмица имам отрязани 40 поста, миналата седмица имам отрязани 56 поста,/които били уж в темата "Има нещо гнило",в която не се начислявали бонуси, после се начислявали" или май само там съм си писала, в същото време средно дневните ми постове не мърдат от 12.нещо статистически не ми се връзват нещата/.
Модератора си ме трие, под различни поводи, последното като го питах защо беше че не пиша в темите, та чак и конституцията ми цитира че съм нарушавала, ама като го забавлява, явно отделя повечко време тук на нашта бъбрилня, отколкото на търговията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен на края на месеца също имаше ножица при бонусите. Не съм следял колко среднодневно поста имам, и колко са ми изтрити. Те може би не са изтрити, а просто не получавам бонус за тях, щото са си чист спам. Понякота се увличаме дотолкоз, че забравяме в коя тема сме и какво коментираме! За мен си го признавам!В профила последните две седмици си следих съобщенията, едната седмица имам отрязани 40 поста, миналата седмица имам отрязани 56 поста,/които били уж в темата "Има нещо гнило",в която не се начислявали бонуси, после се начислявали" или май само там съм си писала, в същото време средно дневните ми постове не мърдат от 12.нещо статистически не ми се връзват нещата/.
Модератора си ме трие, под различни поводи, последното като го питах защо беше че не пиша в темите, та чак и конституцията ми цитира че съм нарушавала, ама като го забавлява, явно отделя повечко време тук на нашта бъбрилня, отколкото на търговията.
И аз го правя, ама да не забравяме, че това е форум, тук си пишем за да си бъбрим, да си задаваме въпроси, всеки си пише какво го вълнува, ако искат другите му отговарят, ако искат не, всеки пуска такова инфо каквото реши и всеки си преценява сам въпросното инфо. това е.
Да професионален е, но от друга страна едва ли очакват от нас, да даваме отчетче за търговията си, че да сме само по темата,
/ Митко Иванов пускаше теми са в Дискусия за търговия на живо и само анализи, ама и него го резнаха/
или някакви невероятни анализи на тема фундамент.
А пък и да сме способни да ги направим анализите -нали се сещаш, че няма да си ги пишем във форумчето
Та стандарта си е двоен - така че какво да го коментираме.
Не крия че пиша много, така си е свикнала съм, а и писането ме успокоява и така мисля по-добре докато пиша по други въпроси, пък който иска да си ме чете, модератора като иска да си ме реже.
На писане и говорене едва ли може да ми излезе насреща -това съм правила години наред минимум по 10 часа дневно.Не ми е проблем да пиша дори когато шофирам, просто ми се налагаше, за да насмогвам с работата, така че в това отношение умора нямам
![]()
Последна редакция от Novak : 06-10-2011 на 11:16
Novak, съгласен съм с тебе, но до някъде. Има си раздел за общи теми, за всичко. А тази тема е "колко да инвестирам"? Значи идва някой нов посетител, разглежда темите. Това го вълнува, влиза, и намира всичко друго, само не и коментар, колко да инвестира. Ние не коментираме, каква е най-оптималната сума за начинаещ, или за трейдер с по-голям опит. С какъв % от сметката да играе. Какъв е риска. Колко позиции да държи отворени. Има различни типове. Един е приготвил 500 Д, друг 5000, трети 25000. Ами ще затвори форума, ще чукне в гуугъла, и ще намери друг форум, дето точно това се коментира.
Георги ние по темата двамата с теб каквото има сме го казали, но темата е вече на 8 страница, разгледани са различни гледища и няма кой знае какво още да се каже, а имайки предвид, че и тук не пишат кой знае колко хора, това просто няма как да се избегне.
А най-оптималната сума за начинаещ е различна, аз също търсих съвет, но каква да бъде аз сама взех решението и аз отидох и я вкарах.
А полезното на всяка тема когато един човек чете е да вижда различни гледни точки, а всеки сам си преценява за себе си.
П.с. Не послушах нито един от съветите дадени по тая тема, за себе си смятам че не съм сгрешила, но аз съм го направила от моята камбанария, с моя начин на разсъждение и мислене.
GeorgiRR, ето една тънкост, дето сега е научих:
"Q: Какво ще стане ако загубя бонуса? Ще се приспадне ли от следващия път, когато тегля своя бонус?
A: Всички бонуси във Вашата сметка се сумират и не могат да бъдат теглени. Нека вземем следния пример: след първия си месец получавате бонус в размер на $50 и $40 от него са загубени. Месец по-късно бонус в размер на $70 се захранва по Вашата сметка и по този начин балансът става $80. Тъй като сумата на всички бонуси е $50 + $70 = $120, само парите над тази сума могат да бъдат изтеглени. Затова Ви съветваме да смените сметката си ако сте загубили бонуса си. Запомнете: можете да сменяте сметката си веднъж на два месеца."
Значи ти си загубила и част от бонуса! За да стигнеш до сума за теглене, ще трябва да възстановиш и загубения бонус!!
Ами ако направиш 10000 може да си изтеглиш 9 690
и така ако изгубиш всичко пишеш и пишеш и тай .
Въпроса е като губиш, да е възможно по-малко от бонуса. Щото ако стане така че занулиш акаунта, трябва да възстановиш всичко със собствени средства. Може би за това много от предишните никове вече ги няма. Другата опция е след два месеца да отвариш друга сметка. И да почнеш всичко от начало.
Значи сега трябва да чакам два месеца, за да мога да отворя нов акаунт така ли?От този месец няма да ми се преведат по тая сметка ли?