Аз до колкото знам от един репортаж кюрдите и правителството в Дамаск в момента са съюзници в борбата си с ИД.в Сирия пък точно има 1001 опозиции на официалната власт, освен Ислямска държава, които са опозиции и помежду си. Направо много развита демокрация имат - само дето битките се развиват сред развалините с автомати в ръка, а не в парламента. Кюрдската свободна армия е една от тях.
п.п. може и да греша не съм ходил в Сирия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само в статията, която пусна ти днес, се споменават 3 броя образувания извън държавната сирийска армия: Сирийските кюрдски Народни отряди за защита, Професионалната армия на Иракски Кюрдистан Пешмерга и Опозиционната Свободна сирийска армия. Нужно е само малко по-внимателно да прочетеш статията, не да ходиш там.Те може да се борят срещу ИД, но не се борят заедно, понеже пък са опозиция на Асад и помежду си - аз така знам.
Последна редакция от Eli2356 : 02-10-2015 на 22:50
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз не съм ходил в Сирия, но от това което слушам по новините Дамаск (Асад), кюрдите и Русия са срещи ИД, но и срещу анти правителствената въоръжена опозиция.
Тя от своя страна, обаче е и срещу ИД и срещу Асад, а има и протекциите на Запада.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
покрай ИД руските бомбандировки ще унищожат и антиправителствената коалиция
затова сега САЩ и запада реват
Bibco (03-10-2015)
Гледах интервю с някакъв арабски журналист та той обясняваше, че ситуацията в Сирия е малко по различна!!!Само в статията, която пусна ти днес, се споменават 3 броя образувания извън държавната сирийска армия: Сирийските кюрдски Народни отряди за защита, Професионалната армия на Иракски Кюрдистан Пешмерга и Опозиционната Свободна сирийска армия. Нужно е само малко по-внимателно да прочетеш статията, не да ходиш там.Те може да се борят срещу ИД, но не се борят заедно, понеже пък са опозиция на Асад и помежду си - аз така знам.
Но нашите журналисти имат /собствено/ мнение по въпроса![]()
Аами - собствено мнение.
Нашите цитират това, което чуят по западните информационни канали.
Преди години беше обратното - цитатите бяха от съветските новини...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…