,,Вълкът от Уолстрийт" с Леонардо Дикаприо не е нов но който го е пропуснал мисля че няма да съжалява ако го гледа
,,Вълкът от Уолстрийт" с Леонардо Дикаприо не е нов но който го е пропуснал мисля че няма да съжалява ако го гледа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе откъде ги драпате тия убавите филми с убаво качество - динозаврите и мисията имам предвид???
Аз обикновено ги чакам на БРРип и в редки случаи ХДРип![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
у пиратебау-то най-бърже се появяват принципнои почти няма фалшификати
ама субтитрите нашенските може и да не пасват
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за тези кото искакаха филми с обири и не са гледали ,,Бандата на Оушън" може да ги гледат няколко филма са и очастват доста известни актьори
за крадци ей тез сериали за хубави
http://www.imdb.com/title/tt0379632/
http://www.imdb.com/title/tt1103987/
Doro (30-09-2015)
Качили ги били у замундера, ама аз съм блял някъде.
Динозаврите подкарах снощи. Бива засега, но ми се доспа и довечера ще го довърша.
Развлекателно филмче, но както обикновено статистите и третостепенните актьори, колкото и да са оборудвани и да бягат, пак биват изядени. Главните герои обаче дори и голи и въоръжени с нокторезачки, пак оцеляват...те затова са и главни герои![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Чакам си аз трети сезон на Демоните на Да Винчи...На везна са ми с "Игра на тронове"....Много любими![]()
Aз пък гледах единствено първия сезон на Да Винчи.Чакам си аз трети сезон на Демоните на Да Винчи...На везна са ми с "Игра на тронове"....Много любими
Иначе с нетърпение очаквам втория сезон на този сериал http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=fn_al_tt_1![]()
Втория не ти хареса ли?!Aз пък гледах единствено първия сезон на Да Винчи.
Иначе с нетърпение очаквам втория сезон на този сериал http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=fn_al_tt_1
..............................................
Този започва обещаващо :
http://www.imdb.com/title/tt4474344/?ref_=nv_sr_1