Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ползвам пълзящ стоп, първия беше над върха, лимита ми беше 70% от таргета, защото чаках дълги, второто под двойното дъно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
driverf1 (28-09-2015)
Какъв ти е проблемаКакво съжаляваш - трябва да се радваш, че така се разсмях покрай тебе:
И двамата умници, с които "спамиш" даже хич не се усещат, че НЕ може да "продадеш 10 долара" на никоя платформа и философстват и се амбицират най-спокойно.да не са фалирали и двамцата и да са тръгнали кеш да търгуват толкова отдавна, че вече са забравили обемите при брокерите?
![]()
Пс: И по-тихо, че ще продъниш ушите на съфорумците.
Какво означава това /по тихо, че ще продъниш ушите на съфорумците
На някой хора трябва да им се обяснява повече и по често...
Поне 10-15 пъти съм обяснявал какъв ще е ефекта от вдигане на лихвите а преди дни пак ме питаха![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Епь те се базикат... един вид закачат се с теб, смешно им е нещо и питат пак, за да се посмеят пак, може и да не го разбират, както ти го разбираш, язе дори не знам теорията каква еНо съм сигурен, че това е въпросът
![]()
мен така ми звучи от самото начало на първия "й" профил тука отпреди 2,5 години. не се шегувам. по-компромисния вариант е да е жена от остров Лесбос. трети вариант - няма.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бате Герги, не така, че кокошките спряха да несат![]()
По полека удряй барабаните
![]()
![]()
тихото не беше адресирано към теб.не знам за лихвите, но толкова ли не забеляза какви безсмислици ти говори Ана ? ... това де... bbbb-то.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz