той бил някъв страшен хит в Нета.. така разправят.. аз едвам изтраях първите 7 секунди от парчето дет си пуснах..
той бил някъв страшен хит в Нета.. така разправят.. аз едвам изтраях първите 7 секунди от парчето дет си пуснах..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Елеанистааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааа Съжалявам за спама .
----------
Явно има и по зле от теб Скъпи.........................
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Skp (28-09-2015)
Doro бе детето ми , и приятелката ми, поне не казват, че съм скопен.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво съжаляваш - трябва да се радваш, че така се разсмях покрай тебе:
И двамата умници, с които "спамиш" даже хич не се усещат, че НЕ може да "продадеш 10 долара" на никоя платформа и философстват и се амбицират най-спокойно.да не са фалирали и двамцата и да са тръгнали кеш да търгуват толкова отдавна, че вече са забравили обемите при брокерите?
![]()
Пс: И по-тихо, че ще продъниш ушите на съфорумците.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 28-09-2015 на 20:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (28-09-2015)