на седмицата може стотина процента да се вадятилядо - зор
трябва много пазари да се киризят
иначе колеца напира
![]()
на седмицата може стотина процента да се вадятилядо - зор
трябва много пазари да се киризят
иначе колеца напира
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук става въпрос повече за стил на търговия - редовно, но по малко или рисковано и по много, макар и по-рядко - важно е да знаеш къде да спреш. За мен има сигурни входове, при които може да се влиза и с по-голям обем... и големите %, които съм правила въобще не са били на принципа на тотото. ... както и да е: знам, че теб нищо не може да те убеди че е редно да се изкарват големи % за кратко време.За съжаление болестите и лошия късмет не се интересуват от личните ти доброделите, имам чуството че на някои просто е отредено лошото...
А капитала не просто е важен, а е основното (след като можеш да търгуваш разбира се), при тези случаи от 100$ да изкараш 1000% ключовата дума е "за седмица", после ги няма. А причината не е това, че губиш фокус, просто с такова впечатление оставаш на деден етап. Колко печелиш от трейдинг не можеш да определиш от печалбата тази седмица или този месец, важно е колко ще печелиш накрая като удариш чертата. Без проблеми можеш да изкараш 1000% някой месец, ама никога няма да сложиш 100к като знаеш, че може да ги загубиш всичките, от другата страана трейдър сложил такава сума и търгуваш по-нормално ще изкара 10к за месец, и следващия месец също. А ти с 100$ вярно ще имаш 1000% ама само понякога и накрая в пари нищо........
за болестите и лошия късмет: има неща, които просто са писани да се случат, то никой не е вечно жив и здрав. но и повечето хора живеят супер нездравословно - те няма какво да се оплакват, че се разболяват
http://e-zdravey.com/bg/s-vitamin-v-...zi-v-pakistan/
Последна редакция от Eli2356 : 21-09-2015 на 21:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (11-05-2016)
Напротив, големи проценти винаги съм вярвал, че могат да се вадят, но тези големи проценти не са пародийните цифри от форумите. Ако не е така ще съм супер щастлив вярвай ми, само че историята е показала какво са постигали най-добрите трейдъри... Даже да играеш на принцип максимален риск всеки месец пак трябва да печелиш редовно, примерно в годината да имаш 4-5 печеливши месеца средно, обаче винаги става така, че тези писания идват от трейдъри които имат 1-2 седмици или максимум 1 месец и приемат автоматично, че ще оцелеят за годината.Тук става въпрос повече за стил на търговия - редовно, но по малко или рисковано и по много, макар и по-рядко - важно е да знаеш къде да спреш. За мен има сигурни входове, при които може да се влиза и с по-голям обем... и големите %, които съм правила въобще не са били на принципа на тотото. ... както и да е: знам, че теб нищо не може да те убеди че е редно да се изкарват големи % за кратко време.
А "сигурни" входове няма, всеки вход може да се провали когати си реши.
kypa (11-05-2016)
kypa (11-05-2016)
Аз пак за пореден път ще те запитам защо смяташ че така наречените най добри изобщо са описани в някаква история а не са просто анонимни???
Сигурни има ама ти не си от хората които може да види такова нещо очевидно но това не ти дава правото да ги отричаш.
kypa (11-05-2016)
бе понякога може и 200% за половин час на един пазар :
на другия ден по едно време бяха станали към 500 % с още няколко "пазара", а на още по-другия ден бяха паднали къмто 500 делено на няколко.... така е който не спира навреме и отпуска входовете, вдъхновен от големите печалби. това ми се е случвало доста пъти ... макар и не в същия времеви период.
Последна редакция от Eli2356 : 21-09-2015 на 21:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ти за трейдинг ли се опитваш да говориш?Звездолине, имам един въпрос към теб.
Пример: Имаме капитал от 10 000$. Виждаме сигнал за дълги на евро/долар на ТФ М5 и влизаме с 10 лота (нормални лота т.е. при 1 лот 1 пип= 10$, при обем от 10 лота 1 пип е равен на 100$) и стоп от 10 пипа.
И въпросът е следният - колко %-та е рискът ????![]()
Иначе хора носете си който реши розовите очила със здраве без дори да знаете, че са розови, защото точно токъв е случая...![]()
Emil Enchev (21-09-2015), kypa (11-05-2016)
Ели, когато 1 стинка ти се равнява на 1.35% от капитала според мен този ММ отива в съвсем друга категориябе понякога може и 200% за половин час на един пазар :
на другия ден по едно време бяха станали към 500 % с още няколко "пазара", а на още по-другия ден бяха паднали къмто 500 делено на няколко.... така е който не спира навреме и отпуска входовете, вдъхновен от големите печалби. това ми се е случвало доста пъти ... макар и не в същия времеви период.
Баааааа![]()
![]()
kypa (11-05-2016)