От тогава си поставил началото
на заниманията с валутна търговия![]()
От тогава си поставил началото
на заниманията с валутна търговия![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Миналата година се опитаха да ни ги припомнят тези /подробности/!!!Забравил съм подробностите,но помня че тогава направих първата си успешна сделка бях студент и таксата ми за семестъра беше 10 лв.Баща ми ми ги даде пък аз вместо да платя семестъра купих долари от едно чейндж бюро и баща ми много се ядоса ,вика аз му давам пари да следва той долари купил,обаче после му мина след като с печалбата пак си платих семестъра платих сметката за водата и останаха малко.
Фалираха КТБ и имаше атака към ПИБ...
Бяхме на ръба да фалираме и нея а от там банковите фалити щяха да са верижни...
Само КТБ ни струваше 3.5 милиарда а ако беше фалирала и ПИБ ??? още колко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре че нямаше такава верижна реакция ,
..................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ами,хабер си нямах,доста по късно беше истинското начало,като се ожених и имах семейство,бях истински уплашен как ще го издържам,та се поразтърсих сериозно.
----------
Да точно,добре че не се получи пъкления им план че тогава щеше да ни излезе през носа на всички ни и естествено виновни пак нямаше да има,само безкрайно проточено разследване и още потрошени пари.Добре че нямаше такава верижна реакция ,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (20-09-2015)
Те си взеха каквото трябва ,
за останалото платихме всички .
Виновни можеше и да няма но щеше да има такива дето няма да си връщат кредитите към фалирали банки...Ами,хабер си нямах,доста по късно беше истинското начало,като се ожених и имах семейство,бях истински уплашен как ще го издържам,та се поразтърсих сериозно.
----------
Да точно,добре че не се получи пъкления им план че тогава щеше да ни излезе през носа на всички ни и естествено виновни пак нямаше да има,само безкрайно проточено разследване и още потрошени пари.
И сега кой си е върнал кредита към КТБ![]()
Има там едни комисии и какви ли не
дето трябва да ги търсят и събират , но трудна работа ...
Не съм много запознат,но мисля че не е точно така,според мен в такава ситуация кредитите ще ги изкупят останалите нефалирали банки и пак ще са дължими от хората.
На практика изнеглихме 3.5 милиарда за погасяване на лошите кредити в КТБ а в приходната част от разпродажба на активи има една /0/.
На теория не трябваше да е така нооооооооооооо в Бг. е така![]()