да видим къде ще отвори в понеделник, па тогава ще му мисля...всичкото късо съм оставил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
днес тука е била жътвата.. само дето повечето трейдър вероятно са били дълги след вчера..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нали знаеш , че помня нива . не съм го нарисувалможе и да затворя всичко. след 1-2 часа ша стрелям. имам уред за нощно виждане
TWizard (18-09-2015)
аз се чудя дали да не пусна едни дълги малко преди затварянето.. наопаки на всички.. и да ударя 200-300 пункта Гап нагоре..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
DRA (18-09-2015)