Доро, аз гледам биг брадър,четейки книга. На това му се вика- интелигентна овцъ![]()
Доро, аз гледам биг брадър,четейки книга. На това му се вика- интелигентна овцъ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Doro (14-09-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
п.п.
Време мина да питам кво става с онуй твоя как е чехли обула ли си му или е по отворен?![]()
Груб си ...................................... отново , и то към дама !
----------
Мога ли да попитам коя ? .............................
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Прави те опасна овца.
.................................................. ..
----------
Кака не е дама а отворена мадама,не се мешай в нашият интимен разговор щот не ни разбираш близостта.
----------
Како,като стана въпрос за овци и се сетих за един клип.
Ей го.
Яна (14-09-2015)
Имаме зрител, гледал много фнимателската представянето на новите членКИ на биг брадърчехли обула ли си му или е по отворен?![]()
![]()
Доро, чета едно романче- Преследваният, прототипа на главния герой е реално съществувала личност,вече не между живите
Иначе за сериозна документална литература препоръчвам- От Распутин до Путин![]()
Имам питанка ( не в темата ) Четох това - http://www.vesti.bg/tehnologii/avtom...ciiata-6042550 . Дали е добро решение да се инвестира в такива компании като цяло . Аз с моите 60 долара едва ли ще го направя ( въпреки че идеята не е лоша но за хора с голям капитал ) , но ми е интересно и вие какво мислите .
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Тесла да ми дадат 500 хиляди долара и няма да им купя колата.. така ще са на печалба 500 хиляди само от мен..Имам питанка ( не в темата ) Четох това - http://www.vesti.bg/tehnologii/avtom...ciiata-6042550 . Дали е добро решение да се инвестира в такива компании като цяло . Аз с моите 60 долара едва ли ще го направя ( въпреки че идеята не е лоша но за хора с голям капитал ) , но ми е интересно и вие какво мислите .![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ако конкурентите им се захванат сериозно с този сегмент Тесла трудно ще станат фактор на пазара еле пък на световно ниво а те това смятат да направят.Имам питанка ( не в темата ) Четох това - http://www.vesti.bg/tehnologii/avtom...ciiata-6042550 . Дали е добро решение да се инвестира в такива компании като цяло . Аз с моите 60 долара едва ли ще го направя ( въпреки че идеята не е лоша но за хора с голям капитал ) , но ми е интересно и вие какво мислите .
Няма да им е лесно.