Значи е четвъртък е по добре да не се почва изобщо поне докато не минат новините и не се уталожи прахта след тяхтази седмица трябва да се внимава: FED ще бъде в центъра на внимание тази седмица, изпълнена със срещи на централни банки
Централната банка на САЩ, Федералният резерв (FED), ще бъде основният фокус в икономическия календар тази седмица, тъй като в четвъртък ще обяви решението си за основните лихвени нива след двудневна среща. Централната банка на Япония ще оповести лихвената си политика във вторник, като се очаква да намекне за по-слаба глобална икономическа обстановка. Това на свой ред може да накара управителя на банката, Харухико Курода, да намали оценката си за японския износ. По-рано в четвъртък, преди изявлението на FED, и Швейцарската национална банка ще публикува решението си за основните лихвени нива.
Източник: Trader.bg![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
затворих късите от сутринта на 1,1320
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубаво място си избрал може да се каже, аз още чакам но стопа е плюсов и не се вълнувам особено![]()
сега влизам в играта.. какви са настроенията на форума - за къси или за дълги..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не говоря това да се прави при Инста - и заради правилата, и заради спреда. Миналия четвъртък пак щеше да се получи, но със спред 3 пипа зорлем, дори да е Еурика без спред само с комисион - ако се пуснеха 2те противоположни точно преди 15:30, имаше след това 6 пипа нагоре и много надолу... 3 пипа спред, остават 3 пипа за печалба, а аз казах лимит на 2 пипа. Ако брокерът позволява може и на 1, пак ще има 10+10 $ печалба с 1 лот. На който му стиска и има капитал да пуска големи обеми, разбира се.
Това и аз не съм го правила, но теоретично може да се получи.... с много бързи реакции и изпълнение от брокера. Обикновено около новините има по-големи шишове от миналия четвъртък...
Последна редакция от Eli2356 : 14-09-2015 на 14:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Всъщност като гледам графиките този ръст над 1.1300 изобщо не се вписва в техниката и
си фалшивее.
и на мен на пръв поглед ми чини, че е за продаване, ама ще изчакам и другите колеги да видя какво ще кажат.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."