преди време дръпнах за проба около 100 долара от скрила в бг карта
кат пресметнах танто за кукуриго ,гледам ,отхапали ми 10-11 %
от тогази само нетелер или веб моней никакъв скрил не зная![]()
преди време дръпнах за проба около 100 долара от скрила в бг карта
кат пресметнах танто за кукуриго ,гледам ,отхапали ми 10-11 %
от тогази само нетелер или веб моней никакъв скрил не зная![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Skp (12-09-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
3.11 долара е таксата в скрил към карта или към банкова сметка на 100 долара 3%
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като стигна дотам да си крия досието, ще помисля. а тва последното не е вярно. понеже доларова сметка така или иначе искам да имам - от нея да си захранвам ако се наложи скрила, други платежни системи, може и направо с картата към нея да захранвам и тегля от брокери без разни скрилове и пр. - трябва да сметна дали пък не е по-изгодно. само че искат и снимана картата да им се праща някои брокери... но ще го преживеем някак. и таксата за $ ми сметка е даже по-малка от 10те евро за скриловата карта.... левова сметка така или иначе си имам.
мерси, че ми отвори очите за някои излишни скрилови изпълнения.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
като стигна дотам да си крия досието, ще помисля. а тва последното не е вярно. понеже доларова сметка така или иначе искам да имам - от нея да си захранвам ако се наложи скрила, други платежни системи, може и направо с картата към нея да захранвам брокери, ако се наложи и да тегля без разни скрилове и пр. - трябва да сметна дали пък не е по-изгодно. само че искат и снимана картата да им се праща някои брокери... но ще го преживеем някак. и таксата за $ ми сметка е даже по-малка от 10те евро за скриловата карта....
мерси, че ми отвори очите за някои излишни скрилови изпълнения.
Ти си решаваш. Аз не си създавам такива излишни усложнения.![]()
ама в Нетлера тегленето към бг банка е поне 7,50 ЕВРО, а от скрила 3 евро. нещо не ми се иска много всеки път да плащам по 15 лв за теглене. трябва да погледна и Нетелерската карта какви такси имаше. ... то и Нетелера ще ти ухапят толкова % на 100 $.
и да кажеш, ако обичаш към сметка в ЛВ ли беше тегленето?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
като стигна дотам да си крия досието, ще помисля. а тва последното не е вярно. понеже доларова сметка така или иначе искам да имам - от нея да си захранвам ако се наложи скрила, други платежни системи, може и направо с картата към нея да захранвам и тегля от брокери без разни скрилове и пр. - трябва да сметна дали пък не е по-изгодно. само че искат и снимана картата да им се праща някои брокери... но ще го преживеем някак. и таксата за $ ми сметка е даже по-малка от 10те евро за скриловата карта.... левова сметка така или иначе си имам.
мерси, че ми отвори очите за някои излишни скрилови изпълнения.
Ели не се занимавай с тънки сметки,прави само банкови преводи и си гледай живота.![]()
Бе нека... но понякога трябва и малко да се съобразяваме. То наистина едно и също нещо трябва да се обяснява до безкрай, понеже даже и да иска някой да прочете нещо смислено, няма как да го изрови из спама.
----------
Аха ... не че не си гледам живота, даже и да хрантутя платежните системи с 1/3 от преводите ми, ма да не се учат да са толкоз нагли все пак.
Ти ко праиш? ... чакай да не спамя и аз, че тъкмо се произнесох по въпроса.
----------
Ми искам да мога да си тегля и от банкомат без такси, горе долу го измъдрихме, остава ина практика да се пробва. Пък и някак по-сигурна се чувствам като парите са ми в банка - виж кви работи стават по скрила тия дни - цели 50 $ му обрали на човека.![]()