Не звучи никак розово, и аз така си мисля
.......
Ние суверенно дали можем да откажем нещо на ЕС и Щатите като румънците
.......
Румъния няма да приеме допълнителния брой мигранти
http://www.webcafe.bg/id_1595268204
Не звучи никак розово, и аз така си мисля
.......
Ние суверенно дали можем да откажем нещо на ЕС и Щатите като румънците
.......
Румъния няма да приеме допълнителния брой мигранти
http://www.webcafe.bg/id_1595268204
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ние не можем да се откажем защото президента ни е сопол, премиера -тиква, а лидера на опозицията -съсел...............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (10-09-2015)
Румъния ,Чехия ,Словакия ...ние ще си наведем пак главите и ще кажем : Ама няма проблем, ще направим ,каквото кажете.
Даже и сопол като сравнение е меко и мило казано .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Полша също отказва.. а бе целя Източна ЕВропа казва не сами ние сме да.......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ама в същото време бежанците изразяват и повече мнение от нас.Не искат в северна Германия, а Швеция.Да не се боят , ако и там не искат , ние ще ги приемем безропотно.
Това ми го пусна една приятелка, превода е неин
http://www.zeit.de/gesellschaft/zeit...edpost.link.sf
Централният съвет на мюсюлманите в Германия иска правила за интегрирането на мюсюлманите и предвижда в противен случай конфликти на религиозна основа. За новопристигналите трябва да има ясни правила. Искат превод на Конституцията на арабски и запознаване на мюсюлманите с основните правила на живот там, бързо научаване на езика/ последното не знам как ще стане, немски не се учи така бързо или поне не на високо ниво/, има упрек към местните съюзи на мюсюлманите и джамиите, че нямат никакъв интерес към новодошлите и тяхната интеграция.
Явно не само арабските държави, но и германските мюсюлмани не искат новодошлите.
Усеща се и в пресата как почнаха лекинко да обръщат палачинката и си задават някои въпросчета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
живеят добре защото са малцинство.. ако станат мнозинство, то Германия ще стане втори Близък Изток.. съзнателно или подсъзнателно го разбират това и за това те даже ще са най-против новопристигналите..Явно не само арабските държави, но и германските мюсюлмани не искат новодошлите.
Усеща се и в пресата как почнаха лекинко да обръщат палачинката и си задават някои въпросчета.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те техните не ги искат и поставят изисквания, което е нормално ,но не съм чула от нас подобно нещо.А изискването за езика даже ще е най-трудно изпълнимото : нали бежанците ,които идват , по-голямата си част от тях са ниско образовани , с начално образование , как ли пък ще научат немския,който никак лесен език не е
Според Дянков Станишев е съсел , а себе си беше оприличил за Брат Пит с очила![]()
Lubo (10-09-2015)