Унгарците са платили този превоз и са казали, че това е еднократно , за да се избегнат ексцесии и малко да ги поразделят на по-малки групи
Унгарците са платили този превоз и са казали, че това е еднократно , за да се избегнат ексцесии и малко да ги поразделят на по-малки групи
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Как може да са толкова нагли отиваш в чужда държава не искаш убежище влизаш през гората и после създаваш напрежение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На това му се викало стрес от войната........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ислямското нашествие продължава. Но ще оцелее ли Европа?
http://www.lentata.com/page_7887.html
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
бе то за оцеляване , ще оцелее . ама де не махнат сегментите само![]()
Ще оцелее,но няма да е същата,ще разсипят всичко изградено до сега и в икономиката и в изкуството.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вече не знам кое и къде е сигурно.
В България обществена тайна е, че някак си не е сигурно а и не потръгват нещата.
Бях в Германия и там сякаш стана мазано.
Бибко да ми изготвиш две покани за Канададокато жената не е родила тук.
Нямаш проблем, но ако тя е в напреднала бременност, ще ви откажат туристическите визи със сигурност...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
INedelchev (06-09-2015)
Тогава уреди на мен....![]()
Bibco (06-09-2015)